• Home
  • Prima
  • Ciucă: Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată și pentru situația în care aceasta se va extinde mai aproape de graniță

Ciucă: Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată și pentru situația în care aceasta se va extinde mai aproape de graniță

militari

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că, în contextul invaziei ruse din Ucraina, „trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată și pentru situația în care această criză se va extinde mai aproape de granița noastră”.

„Trăim vremuri dificile, pe care nu am crezut că le vom mai trăi în secolul XXI. Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată și pentru situația în care această criză se va extinde mai aproape de granița noastră. (…)

Invazia Rusiei în Ucraina e cea mai gravă amenințare la adresa securității euroatlantice din ultimii ani. Condamnăm ferm invazia masivă din Ucraina, atacurile nemiloase a trupelor rusești asupra civililor, încălcând prevederile legilor internaționale și ale umanității și deplângem pierderile tragice de vieți omenești, suferințele umane enorme și distrugerile provocate de invazia ilegală, neprovocată și nejustificată a Rusiei”, a spus Nicolae Ciucă, care a vizitat, împreună cu președintele Klaus Iohannis și premierul belgian Alexander De Croo, Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, potrivit digi24.ro.

Parteneri