Coasere de hymen, revirginând bordelul politic naţional

 

Tragem linie şi o luăm de la cap, este anunţul care intrigă o parte a României şi aruncă în veselie şi extaz persoanele abundente care au furat fără remuşcări şi, sfinţite de Crăciun, o pot face din nou.

Amnistia şi graţierea, scrie un analist, îl va albi pe Dragnea, care va deveni brusc un cetăţean onest, fără cazier, şi-l va face bun pentru Cotroceni. E destul ca documentul guvernamental să fie publicat “un minut” în Monitorul Oficial şi uşa puşcăriilor va fi deschisă, iar Dragnea, în primul rând el, fiindcă asistăm la “o bătălie pentru Dragnea”, cu totul originală, ca democraţia lui Iliescu, va deveni beneficiarul suprem, cu un cazier curat, ca o rochie de mireasă. Această coasere de hymen, revirginând politic bordelul clasei conducătoare, merită toate sacrificiile şi sforţările naţionale.
Preşedintele Iohannis i-a cerut premierului Dăncilă agenda şi conţinutul şedinţelor guvernamentale, cu intenţia, pe care a mai încercat-o, de a bloca, prin participare, promovarea respectivei Ordonanţe, varianta fără modificări de substanţă a Numărului 13, cel care a scos în piaţă şi bulevard, umplându-le până la refuz, puzderie de români. Şi dacă ies din nou, ce? Şi dacă a trimis prezidentul scrisorica se va petrece ceva? Avem jandarmi rodaţi, iar presa televizată arată permanent că bătaia e ruptă din Rai, iar marile democraţii occidentale dau cu bombe lăcrimoase uzual, cum se dă omul igienic, după duş, cu spray la subsuoară.

Distribuie prietenilor

Câteva case de recoltat cu sonda opiniile alegătorilor, publică menstrual, cotele partidelor, în creştere sau scădere, ca ale Dunării, în funcţie de seceta încântărilor şi precipitaţiile abundente ale nemulţumirilor. Ce creşte la unele, scade la celelalte. Staţionează, în două locuri, PNL, neclintit ca un pietroi uitat în mâl. Nu ştiu dacă domnul Orban mai trăieşte, dar partidul unde figurează ca preşedinte se arată dacă nu cu totul mort, jalnic muribund. Ca Făt Frumos, cel din poveşti, urcă partidul domnului Ponta, regăsit virgin de casele de extras opţiuni votante, iar o fată mare vioaie a fost descoperită în făptura uzată a domnului Băsescu.

Ceva gălăgie mai legată, ca opozant la putere, face un anume domn Barna. Nu mă mir ca la o astfel de opoziţie, domnul Dragnea să zburde virginal pe pajiştile însorite ale patriei. E drept că afară ninge cu ger, dar extrasele din realitatea, devenită şi ea paralelă, a ţării, arată confortul căldurii.

Tragem linie şi o luăm de la cap, strigă duetul de la putere. Probabil aşa va fi, fiindcă bătăliile au loc doar când cineva se opune. Nici poza Ecaterinei Teodoroiu, suită pe metereze, pe care şi-a lipit-o pe chip domnul Iohannis, nu degajă cine ştie ce încredere în virginitate. Crăciun cu bucurii!