A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Codrin Ștefănescu avertizează pesediștii, după ce au desemnat-o unanim pe Dăncilă pentru Cotroceni

0 414

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidat la prezidențiale cu unanimitate de voturi, PSD arătând că se găsește strâns unit în jurul conducătorului. Codrin Ștefănescu, unul dintre marginalizații de după epoca Dragnea, avertizează însă că dacă pierd, vinovați vor fi liderii PSD.

”Sā-si asume fiecare sef din teritoriu rezultatul final. Pentru cā așa ați decis, sustinut si votat! In unanimitate!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Viorica Dăncilă a intrat de mai multă vreme în campania pentru Cotroceni, unii din partid afirmând că a avut acest plan încă din clipa când a candidat, eliminându-și abil contracandidații, pentru preluarea partidului. Ceea ce spune Ștefănescu a afirmat repetat și Dăncilă care a făcut turul filialelor. Dacă pierd – e sensul discursurilor ei –  înseamnă că voi nu v-ați mobilizat suficient, ca atare vor cădea capete.

PSD pare, după Europarlamentare, unde a obținut jumătate din scorul  pe care miza, în cădere electorală liberă. Proiectul Dăncilă e să intre în turul doi cu Iohannis.

D. Dumitru, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More