• Home
  • Primite de A.M Press
  • Comunicat de presă : Garanția susținerii și dezvoltării comunităților rurale – subiect al unui seminar susținut de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri

Comunicat de presă : Garanția susținerii și dezvoltării comunităților rurale – subiect al unui seminar susținut de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri

În data de 2 aprilie 2019, începând cu ora 10.30, în Sala de Ședințe a Primăriei Săvârșin, județul Arad, va avea loc cel de-al doilea eveniment din seria de seminarii de informare “Soluții de dezvoltare a antreprenoriatului și comunităților locale românești”, susținut de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN).
Seminarul, organizat cu sprijinul Primăriei Săvârșin, va fi dedicat beneficiarilor publici, antreprenorilor și fermierilor din Regiunea de Vest, precum și din județele Alba și Bihor.

Autoritățile locale la nivel de județ, alături de repezentanți ai Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și ai Autorității de Management pentru Programul Operațional de Pescuit și Afaceri Maritime, vor prezenta aspecte relevante privitoare la proiectele și programele de finanțare destinate dezvoltării durabile la nivel local, precum și aspecte legate de dezvoltarea acvaculturii și pescuitului în România.

„Sprijinul oferit de Primăria Comunei Săvârșin ne oferă oportunitatea dialogului direct și deschis cu comunitățile din această regiune, cu potențialii beneficiari ai soluțiilor de garantare din portofoliul nostru. Prin seria de seminarii “Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri – Garanția susținerii și dezvoltării comunităților rurale, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor de finanțare ale fermierilor, antreprenorilor și ale beneficiarilor din sectorul public, cu soluții de garantare adaptate. ” a declarat Gheorghe Lăpădat, Director General al FNGCIMM.

FNGCIMM și OTP Bank, în calitate de finanțator, vor completa tabloul de oportunități prezentat reprezentanților comunităților locale, mediului antreprenorial și fermierilor cu soluții de finanțare și garantare destinate susținerii proiectelor de infrastructură, a proiectelor de investiții și dezvoltare din sectorul agricol.

Parteneri