Conferință și lansare de carte „Ghid spiritual pentru copii, părinți, femei și bărbați” Ciclul de nouă ani în numerologie. Previziuni pentru dragoste, carieră și sănătate în anul 2019

 

Invitați speciali:
Acad.dr. Ovidiu Bojor
Mihăiță Toma – terapeut holistic, scriitor
Nelu Vicleanu – astrolog, specialist în numerologie
Program artistic:
Actrița Anca Pandrea
Trupa : Călin Costache & FRIENDS – Muzică Pariziană
Moderator: Maria Timuc

Descrierea evenimentului

Durată: 2,5 – 3 h
Evenimentul omagiază o mare inițiată, care a lăsat – prin scrierile sale – o adevărată amprentă frumoasă pentru oameni: Luule Viilma. Cartea pe care o lansăm în seara de 26 februarie este ultima dintr-o serie de 9 cărți ( seria „Învață să te ierți”) ale autoarei, traduse în România de Editura Dharana. Vom vorbi despre viața spirituală a copiilor, a părinților, a bărbaților și a femeilor cu acad. dr. Ovidiu Bojor și cu terapeutul și scriitorul Mihăiță Toma.

În același timp, cei prezenți la conferință vor primi un dar: previziuni pe baza anului numeric personal făcute de un specialist în numerologie și zodiac chinezesc, Nelu Vicleanu.

Actrița Anca Pandrea va citi un scurt fragment din cartea Luulei Viilma, iar trupa „Călin Costache & FRIENDS” va încheia seara cu un mini concert minunat de muzică franțuzească.

Editura Dharana va oferi zece cărți gratuite în cadrul unei tombole, care se va desfășura în timpul evenimentului. Cereți și biletul de tombolă la intrarea în sală.

Prețul biletului de intrare: 20 lei

La final vă așteptăm la un mini cocktail în hol. Autorii prezenți (Ovidiu Bojor, Mihăiță Toma și Maria Timuc) vor oferi autografe.

Vă așteptăm cu drag.

NOTĂ:

Citiți mai jos detalii despre temele conferinței…
1) Conferința va avea două părți, care corespund celor două teme: vorbim aici cu acad.dr. Ovidiu Bojor și Mihăiță Toma

Una este inspirată din cartea pe care o lansăm la Sala Dalles, „Ghid spiritual pentru copii, părinți, femei și bărbați – Legătura dintre gânduri, sentimente și boli” , seria ”Învață să te ierți” – (Editura Dharana), autor Luule Viilma. Aceasta se adresează copiilor, părinților, bărbaților și femeilor și, în mod special, relațiilor dintre părinți, care determină sănătatea, comportamentul și viitorul copiilor, așa cum spunea Luule Viilma.

„BOALA ESTE FORMA DE AUTOAPĂRARE A COPILULUI ȘI EA REFLECTĂ RELAȚIILE DINTRE PĂRINȚI. Acest lucru ar trebui să le dea de gândit părinților. În caz contrar, neînțelegerile dintre părinți se transformă inevitabil în neînțelegeri între copil și părinți”.

1. Vom vorbi despre legătura dintre gânduri și boli, despre bolile care se nasc din relațiile de dependență dintre părinți și copii, despre nevoia ființei umane de a gândi și a crea emoții sănătoase așa încât copiii să fie, la rândul lor, sănătoși.

2. Despre liberul arbitru și conștientizarea acestuia, deopotrivă la copii și la părinți. „Când faci ceva împotriva voinței tale, te îmbolnăvești. Când faci ceva împotriva voinței tale, ești condus de simțul datoriei”, scrie Luule Vilma.

3. Despre excesul de educație și despre insuficiența acesteia.

„Educând excesiv pe cineva, acesta rămâne un copil. Dăscălind excesiv pe cineva, acesta nu mai este bun de nimic. Este ca o pâine care s-a ars în cuptor sau ca bobul de grâu care s-a copt prea tare și nu mai ai ce face cu el”.

Luule Viilma

„Nimic altceva nu influențează mai mult viața copilului decât ce spune mama lui, și în sens pozitiv și negativ. Indiferent ce ar spune ceilalți, hotărâtor este ce spune mama. De aceea mama trebuie să fie foarte atentă să nu submineze autoritatea celorlalți, fie el tatăl, bunicul, bunica, unchiul, mătușa sau oricine altul dintre străini. Fără îndoială că copilul trebuie protejat de capriciile egoiste ale adulților, dar să nu fie protejat și față de adevăr dacă este vorba despre o greșeală făcută de părinți. O mamă care vrea să fie bună s-ar putea să nu observe că, fiind nemulțumită de soț, le transmite și copiilor această nemulțumire. Cel mai rău este chiar pentru ea deoarece lucrurile se pot întoarce ca un bumerang”.

O mamă bună și un copil rău sunt două fațete ale aceluiași întreg.

Copilul ai cărui părinți se susțin unul pe celălalt se descurcă în orice problemă întrucât el prinde totul din zbor. Nu așteaptă ca părinții să îl sfătuiască ce trebuie să facă și găsește singur soluții. Asta nu înseamnă că nu ascultă atent ce spun ei și nu respinge nici sfaturile venite de la alții. În același timp nu urmează orbește niciun sfat având în vedere că sfatul unui părinte nu este un ordin. Este doar un suport pentru a-și realiza propria inițiativă și inspirație.

2) Ciclul de nouă ani în numerologie. Previziuni pentru dragoste, carieră, sănătate, bani pentru anul 2019. (Pentru această temă aveți nevoie de un carnețel și un pix dacă doriți să rețineți în detaliu ceea ce va fi de interes personal).

Astrologul și specialistul în numerologie, Nelu Vicleanu, vă va învăța să vă identificați anul numeric personal pe baza datelor dv. de naștere și să aflați, astfel, tendințele principale în toate domeniile vieții. Vedeți mai jos ce vă spune chiar Nelu Vicleanu despre semnificația anului numeric personal și despre conținutul prezentării sale la conferință:

Nelu Vicleanu:

„CICLUL DE 9 ANI ÎN NUMEROLOGIE- INIȚIERE ȘI SINCRONIZARI
NUMEROLOGIA ne permite să facem previziuni referitoare la un an, o lună sau o zi. Istoria omului e supusă legii ciclurilor și ale vibrațiilor care se desfășoară în mod regulat în decursul timpului. Evenimentele se reproduc în mod neobosit sub forme variate, dar în fond ele sunt identice

Ca și omul, colectivitățile, națiunile au de învățat lecții de la 1 la 9.

Viața e aranjată în așa fel încât oferă omului posibilitatea de a produce diverse schimbări conștiente în viata lui, dar numai în anumite perioade de timp si nu la întâmplare. „Toate sunt bune la timpul lor” spunea Sofocle.

Pentru orice există loc sub soare, și oamenii înțelepți reușesc, atunci când alții suferă un eșec tocmai pentru că înțelepții calculează semnele timpului.

Când Hristos s-a născut au venit să-l întâmpine cei trei magi înțelepți, care au văzut semnul nașterii sale, în timp ce alții dormeau în întuneric și superstiție.

Fiecare dintre noi se confruntă cu începuturi și finaluri în viață. Încercările și necazurile îl urmăresc pe om doar dacă el are teama de schimbări și renunță să meargă înainte în pas cu timpul. După cum a spus Eclesiastul din Biblie, există

„un timp pentru a plantă și un timp pentru a smulge cele plantate …

un timp pentru a rupe și un timp pentru a coase;

timp pentru a păstra tăcerea, și un timp pentru a vorbi. ”

Așadar ciclurile stau la baza vieții noastre: inspirație și expirație, zi și noapte, somn și veghe și chiar viața și moartea.

Viața noastră este formată dintr-o serie nesfârșită de cicluri, dintre care unele sunt atât de evidente încât este posibil să se prevadă un tip de comportament sau să învățam niște lecții pentru viitor.

În Numerologie există multe cicluri asociate cu data nașterii. Unele dintre aceste cicluri sunt pe termen lung, 27 ani sau mai mult, in timp ce altele sunt scurte, de la 9 ani la 9 zile.

Cel mai puternic impact asupra experienței de viață personală o are ciclul de 9 ani.

Cunoscându-vă cifra anului personal veți descoperi climatul general al anului pe care îl doriți, tendințele profesionale și sentimentale, urcușurile și coborășurile în toate domeniile vieții.

La fel ca Magicianul din Tarot, suntem pregătiți în anul personal 1, pentru toate experiențele pentru a recâștiga partea noastră de divinitate, pentru a descoperi calea către adevărul interior. Înțelegem în final că fiecare om poartă în sine totalitatea cunoștințelor și calitățile utile pentru realizarea deplină în viața sa a fericirii, iubirii, libertății și sănătății. Magicianul pleacă în cucerirea lumii îndepărtate și apropiate în același timp, lumea care este Sinele nostru divin.

În fapt, ciclul de 9 ani este călătoria spiritului în materie, accesând vibrațiile cifrelor de la 1 la 9. În drumul evoluției sale, omul a călătorit, s-a manifestat (1), de-a lungul asocierilor a iubit (2), s-a exprimat (3), prin trudă și suferință a muncit (4), a învățat, s-a îmbogățit spiritual, a reflectat (7), a dirijat, a condus, a realizat (8), și acum, când a dobândit toate aceste cunoștințe, trebuie să afle întreaga parte a ciclului său și să-și dăruiască iubirea fără margini universului, umanității (9).

Vă aștept să călătorim împreună pe drumul inițierii, să cucerim lumea, să cunoaștem maeștrii fiecărei cifre de la 1 la 9, primii 9 maeștri din arcanele Tarotului, pentru a fi la timpul potrivit, la locul potrivit și să facem ceea ce este potrivit.