Criminalul Dincă se află, de duminică, în Arestul Central din Bucureşti. Recoltarea probelor din Casa Groazei s-a încheiat

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost adus duminică în Arestul Central din București, căutarea de probe în Casa Groazei fiind practic încheiată. Deocamdată oficial nu a fost anunțat alt rezultat decât cel care confirmă că petele de sânge din casa lui sunt ale Luizei. S-a vorbit, pe surse, de o a treia și chiar a patra victimă, dar  DIICOT nu a dat lămuriri pe această temă. Sunt așteptate rezultatele de la INML,  unele fiind de durată. Se reiau și analizele la oasele calcinate din pădure care nu au arătat până acum un ADN.

Proba testului poligraf urmează să fie făcută, procurorii având, cu mare întârziere e drept, un set de întrebări pentru călăul care a recunoscut din start că a ucis două fete și le-a ars, dar a ”uitat” sau a încurcat alte mărturii care se bat cap în cap. Conform unor criminaliști, testul poligraf va spune multe. Unii psihiatri spun însă că mintea – care pare diabilică – a asasinului nu va produce nimic relevant, deviațiile sale fiind multiple.

Rămân în continuare fără răspuns întrebările despre presupușii complici, zona fiind disputată de rețele puternice de proxeneți cu legături în străinătate.

Distribuie prietenilor

C. Zamfir, AMPress