A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cristian Tudor Popescu: 10 motive pentru a o vota pe VV Dăncilă !

1 2.941
VIDEO: 10 SFATURI ÎN LUPTA CU PANDEMIA CORONAVIRUS

 

Cristian Tudor Popescu a prezentat, joi, în Deșteptarea, 10 motive pentru a o vota pe VV Dăncilă:

1. PSD Sibiu zice să nu-i votăm pe Iohannis și Barna, că nu au nume românești, ei au nume nemțesc și unguresc. Are dreptate PSD. S-o votăm pe rromânca Dăncilă, care are un frumos nume rrom: dănci înseamnă copil de țigan sau lăutar țigan, provenind din expresia rromă den ci, „dă-mi ceva!”. Eventual, un vot.

2. Pentru că VV Dăncilă joacă ping-pong în România pe tocuri, nu golf pe poante, la turci, ca VV Ponta.

3. Pentru că e o superpatrioată: simplii patrioţi nu sunt infectaţi de nicio limbă străină, dar dna Dăncilă, în plus, are imunitate şi faţă de limba română. Căci şi cei care vorbesc prea corect şi fără inepţii limba română sunt cam suspecţi…

4. Dacă va fi preşedinta României, doamna Dăncilă va practica o diplomaţie concentrată la esenţă şi bine ţintită, utilizând doar două cuvinte: yes, yes și he, he.

5. Deoarece a declarat sincer: „Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”. Așa e. Mulți dintre cei care se pretind români nu sunt destul de inteligenți și disciplinați ca să citească de pe hârtii scrise de alții, prin urmare, vorbesc liber. Ăștia sunt niște anarhiști, mai periculoși decât analfabeții, trebuie dați afară din țară.


APRECIAZA ARTICOLUL !

6. Cei care intenționați să-l votați pe pușcaciul în rafale Cumpănașu, nu irosiți votul, puneți ștampila pe samuroaica Dăncilă și sabia ei.

7. Dăncilă președinte!, pentru că, din funcția de șef al statului, doamna e mult mai greu de dat jos decât din cea de prim-ministru.

8. Ca președintă, dna Dăncilă nu va mai avea întâlniri pe holuri la Washington, i se va asigura acces într-o odaie.

9. Votați-o pe dna Dăncilă, pentru că nu mai e Dragnea care s-o pună și președintă.

10. La urma urmelor, e reconfortant să votezi pe cineva mai imbecil și mai incult decât tine.

Deci, stimați Europeni FM, nu cumva să lipsiți de la vot!

Europa FM.ro

loading...
1 Comentariu
  1. LevSt. spune

    Citu dezvaluie ca PSD a condus tara ca Al Capone, dupa doua bugete, unul pentru parlament, altul pentru baroni: Luam in calcul formularea unei plangeri penale.(…)____—-____ramane de vazut daca daraua este mai mare ca ocaua, insa Catu este istet, stie ca o compartie suprema, valoreaza cat mii de dovezi-inca-nedezvaluite , adica are impact serios, lucru pe care veorika nu-l prea intelege, ea joaca(inca) rolul matusicii blande si impaciuitoare, ” are rabdare cu dl .Iohannis”, e adevarat ca, ” cu rabdarea se trece marea” (desi nicidecum in cele mai multe cazuri), insa asteptarea ei este mai degraba „a incerca marea cu degetul” si -mai degraba- ” boala lunga, moarte curata”,adica intorcand si celalalt obraz la ihanis, acesta nu o va palmui, ci-i va trage un pumn in plina figura incat o va azvarli la „marii rechini albi”…In sfarsit , sintetizat, veorika -pare- ca sufera si de o alta calitate, este incapatzanata( nu accepta sfaturile dezinteresate), e treaba ei, dar trebuie remarcat ca exista si un substrat obiectiv in aceasta timorare, anume, crapaturile serioase in „monolitul” pesede, produse de panica generala a pierderii posturilor si -adica- a salarilor umflate si nemeritate, plus ce curge pe langa ele, in virtutea functiei…Totusi , veorika inca mai are timp sa-si foloseasca loviturile de tun, pe care -indiscutabil-ca munitie, le regaseste in „activitatea” lui ihanis…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More