• Home
  • Fapt divers
  • Cristina Demetrescu: Aceste zodii vor termina anul 2022 sub protecție DIVINĂ!

Cristina Demetrescu: Aceste zodii vor termina anul 2022 sub protecție DIVINĂ!

cristina demetrescu 1

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit zodiile care vor termina cu bine anul 2022. Iată care sunt previziunile pentru fiecare nativ.

Berbec
Acești nativi ar trebui să se stabilizeze financiar și să învețe să aibă parte mereu de această stabilitate. Se bucură de vești bune în planul sănătății și vor avea parte de vindecare.

Taur
Se bucură de protecție divină pe tot parcursul anului, dar și de protecție prin oameni. Până la final de an, Taurii vor fi mai sensibili din punct de vedere emoțional, se supără mai ușor. E important să nu rateze oportunitățile în carieră.

Gemeni
Ar fi bine să fie atenți la cheltuieli, deoarece Luna Neagră trece prin casa banilor până la finalul anului. Vor descoperi cine le este cu adevărat prieten și cine nu are intenții prea bune. E bine să se concentreze asupra îndeplinirii celor mai mari obiective.

Rac
Sunt anunțate vești bune pentru Raci, care sunt ajutați de divinitate. Lucrurile merg într-un sens bun pentru ei, chiar dacă au parte de mai multe „fluctuații emoționale” pe parcurs.

Leu
Leii se bucură de un an din punct de vedere profesional, iar orice investiție pe care o fac este utilă. În schimb, lucrurile nu sunt strălucite în plan personal și mai ales al căsătoriei, parteneriatelor și prietenilor.

Continuarea aici

Parteneri