A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

CSM a decis că procurorii cu o vechime mai mică de 10 ani rămân în funcție la DNA și DIICOT

0 93

Secţia pentru procurori a CSM a decis, în unanimitate, că aplicarea ordonanţei de urgenţă pe legile Justiţiei în legătură cu exercitarea funcţiilor de către procurorii din Parchetul General, DNA şi DIICOT se aplică pe viitor şi nu are caracter retroactiv. Acest lucru înseamnă că procurorii care nu au 10 ani vechime, dar care au fost angajați înainte de această ordonanță, vor rămâne în DNA și DIICOT.


APRECIAZA ARTICOLUL !

La şedinţa CSM a participat şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a declarat că doreşte să transmită un mesaj de stabilitate procurorilor.

„Procurorii din Secţia specializată a CSM sunt oameni cu experienţă, care ştiu să interpreteze şi să aplice legea în mod corect. Până la urmă, nu am venit să-i lămuresc eu, am venit şi am avut o discuţie foarte bună. […] Transmit procurorilor un mesaj de stabilitate, evident în condiţiile legii”, a afirmat Toader, la sediul CSM, potrivit stiri.tvr.ro.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More