Cuc, ministrul demis al Transporturilor, pe culmi: ”Avem autostrăzi, șantierele duduie”. El plânge doar incompetența celor care vin după el

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marţi seară că pleacă din minister cu „sentimentul de mare satisfacţie”, relatează Agerpres.

„Voi pleca din minister cu sentimentul de mare satisfacţie, pentru că s-a muncit mult. S-au lansat proiecte de peste 10 miliarde de euro, avem autostrăzi construite, şantierele duduie, deci se munceşte, dar asta a fost rodul echipei pe care am coordonat-o şi al faptului că m-am implicat personal, am stat numai pe şantiere. Eu sunt convins că oricine va veni la minister nu va fi atât de inconştient încât să nu susţină mediul economic românesc. Sper lucrul acesta. Oricum, sunt parlamentar, voi veghea lucrul acesta din parlament, pentru că ştiu ce las în urmă”, a declarat ministrul Cuc.

Acesta a precizat că nu există autostradă pe care să nu se lucreze.

Distribuie prietenilor

„De dimineaţă am fost la Piteşti-Sibiu, la Boiţa, s-a început construcţia, cea mai aşteptată autostradă, ei, bine, acum nu mai ştiu care e cea mai aşteptată, pentru că aşteptată e şi Ploieşti-Braşov, şi Autostrada Transilvania. Se lucrează. Nu există autostradă pe care să nu se lucreze, a adăugat ministrul, spre uluirea telespectatorilor care asistau parcă la o producție cinematografică dominată de umor negru .