Cum a slăbit Mirabela Dauer 14 kilograme, fără regim

Mirabela Dauer a slăbit 14 kilograme printr-o metodă foarte simplă și fără a ține regim. Artista și-a dezvăluit modalitatea prin care a reușit să slăbească atât de mult într-un mod care este 100% sănătos. Se simte împlinită și este mulțumită de stilul ei de viață.
Eu nu țin regim pentru că eu sunt gurmandă și nu pot să țin regim. Nu am cum să țin regim. Numai dacă mănânci ceva, eu salivez”, a declarat Mirabela pentru AntenaStars.
Artistei îi este dificil să se mai bucure acum cu adevărat de toate mâncărurile din cauza faptului că nu mai poate mânca.
„Acum e mai greu, mi-e poftă și nu pot mânca. Nu mi-am tăiat stomacul pentru că nu era necesar dar beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol de 3 ani și 6 luni. Singurul lucru pe care îl fac și este extraordinar. Acum 3 ani și jumătate, stilista mea mi-a zis să beau apă fiartă cu lămâie, ea bea și cu miere dar mie nu-mi place mierea, mie nu-mi place nimic dulce. Apă fiarta cu lămâie pe stomacul gol. Pe vremuri se făcea așa. Nu a făcut decât să-mi strângă stomacul”, a spus vedeta.

Sursa – click.ro