Cum afectează Venus retrograd, până la 15 aprilie, fiecare zodie

 

Ți se întâmplă uneori ca lucrurile să-ți meargă pe dos? Este posibil să fie din cauză că Venus intră în retrogradare, situație care va ține până la 15 aprilie. Din moment ce Venus este planeta care guvernează iubirea, retrogradarea acesteia își pune amprenta asupra viații tale amoroase.
Berbec
Emoțiile excesive vor avea un mare impact asupra relațiilor personale. Este posibil ca unele persoane din trecut să-și facă iar loc în viața ta și să trebuiască să te ocupi de unele obligațiuni vechi. Acum este momentul potrivit să reiei legătura cu familia ta. Orice ai face, apucă-te de treabă după ce ai analizat totul foarte bine.

Taur
Nu amesteca problemele de la serviciu cu cele de acasă. Dacă relația în care ești implicat nu mai funcționează, este timpul să iei o decizie cu privire la viitorul ei. Saturn se află în Casa a 7-a iubirii și a căsătoriei, ceea ce va tensiona și mai mult situația. De asemenea, din cauza altor planete de tranzit, schimbările în dragoste vor fi rapide și năucitoare.

Distribuie prietenilor

Gemeni
O discuție bună sau un turnir verbal este un preludiu bun pentru romantism. Trebuie să înveți să faci o diferență între a vorbi despre dragoste și între a iubi. Pentru a evita problemele din cuplu, ar trebui să dai mai mult spațiu și libertatea partenerului tău.

Rac
Să-ți ții în frâu emoțiile va fi cea mai mare provocare pentru tine în această perioadă. Dacă ești implicat într-o relație, evită certurile, căci nu vor duce la nimic. În cazul în care încă îți cauți sufletul-pereche, sunt șanse foarte mici ca asta să se întâmple acum.

Leu
Ai grijă ca în această periaodă să nu-ți fie atrasă atenția și evită tentațiile de orice fel. Oferă-ți timp pentru a-ți evalua angajamentele, responsabilitățile etc. Orice decizie pripită poate avea efect negativ. Ai grijă de tine!

Continuarea pe clickpentrufemei.ro