CUM DEOSEBEȘTI USTUROIUL BUN DE USTUROIUL CU TOXINE DIN CHINA

  usturoi răuCu toții vrem să avem o viață sănătoasă și sunte, în permanență în căutarea alimentelor care să ne facă bine. Dintre acestea, usturoiul este cunoscut pentru sumedenia de proprietăți pe care le are, însă trebuie să fim atenți când alegem un astfel de aliment. Și asta pentru că există producători care folosesc substanțe dăunătoare.

Probabil majoritatea dintre noi nu cunoaștem faptul că usturoiul pe care îl cumpărăm de la supermarket sau pe care îl primim în preparate la restaurant poate fi originar din China. Iar o parte din marfa ce provine din această țară este toxică. Există o metodă care se folosește în timpul cultivării care este extrem de dăunătoare sănătății noastre.

Unii producători din China folosesc pesticide care sunt interzise prin lege, iar aceste substanțe fac cățelul de usturoi să arate foarte bine: mare, alb și fără imperfecțiuni. Însă aceste chimicale pot avea un impact devastator asupra sănătății dumneavoastră.

Astfel, pentru a te proteja, trebuie să știi cum deosebești legumele bune de legumele dăunătoare sănătății tale.

Uite cum recunoști usturoiul cu toxine din China

  • -este mai ușor și bulbii nu sunt atât de proemimnenți
  • -este mai puțin gustos decât cel cultivat în curte
  • -pentru a fi mai ușor la transport, producătorii chinezi le smulg legumelor codițele și mustățile, așa că nu veți vedea perișori la nici unul dintre capetele usturoiului

Așadar, dacă usturoiul pe care l-ați cumpărat are una dintre aceste însușiri, atunci poate ar fi bine să nu îl consumați. Iar pentru a fi mai în siguranță în privința alimentelor pe care le mâncaâi, poate este bine să țineți în permanență legătura cu un producător local.

Sursa – unica.ro