Cum e o persoană în funcție de prima literă a numelui

Prima litera a numelui va poate ajuta sa aflati mai multe lucruri despre o persoana.
A
O persoana al carei nume incepe cu litera A, iubeste cu sinceritate si cauta mereu sa surprinda. Mai mult decat atat, este o fire romantica si pasionala, grijulie, dar poate fi foarte periculoasa daca o raneste un barbat, scrie Bewoman.ro.

B
In cazul in care prima litera a numelui este “B”, trebuie sa stiti ca aceasta este o persoana mai restransa si mai impulsiva. Isi exprima iubirea numai daca aceasta ii este impartasita.

C
Aceasta persoana are o personalitate mai complexa, care are nevoie de mai multa intelegere si sprijin. In unele cazuri, este prea distrasa si este o fire cu multe obligatii.

Distribuie prietenilor

D
Acest om este foarte serios si ii place in prealabil sa-si asigure o situatie materiala buna. Pentru el, munca si cariera sunt pe primul loc, astfel incat va fii foarte matur cand se va casatori.

E
Este o persoana care isi exprima dragostea si caruia ii place sa faca surprize romantice. Este timid si retras, dar isi face usor prieteni.

F
Fiti atent cu acest om! El stie cum sa farmece o femeie cu diverse pretexte si munciuni frumoase.

G
Orice persoana va fii norocoasa daca va avea o relatie cu cineva al carui nume incepe cu litera G. El este un om care stie cum sa iubeasca si sa aiba grija de familia lui.
H
Iubeste bunele materiale si se straduieste in mod constant pentru a strange bunuri. In dragoste este pedant Si capricios. De multe ori se agita din fleacuri si critica persoanele din jurul lui, insa lui nu ii place sa fie criticat.

I
Om dinamic, emotional si inteligent care stie ce vrea de la viata. Din pacate, isi pierde repede interesul pentru persoana de langa el si cauta o noua relatie.

J
Daca vreti sa aveti o relatie serioasa, acest om este potrivit. El este grijuliu, atent si stabil si ii place sa faca surprize celor dragi.

K
Va puteti astepta la o multime de emotii si o pasiune tumultoasa alaturi de acest om, dar pot exista si multe scandaluri si crize de gelozie.

L
Om inteligent, amuzant si care pastreaza un umor incomparabil. Stie cum sa faca complimente si sa-I atraga atentia persoanei iubite.

M
O persoana care se teme de responsabilitati, ii place sa faca observatii si sa critice pe altii.

Citește mai mult pe sfatulparintilor.ro