Cum îți arată că te iubeste, în funcție de zodie

 

Oamenii isi arata dragostea diferit. Afla cum iti demonstreaza ca te iubeste, in functie de zodia din care face parte.

Berbec
Oricat de aventurosi ar fi, Berbecii nu se joaca cu focul atunci cand vine vorba despre iubire. Daca ti-a spus ca te iubeste, atunci asa este. Atentie, insa, nu incerca sa-l fortezi, intrebandu-l. Lasa-l pe el sa-si arate sentimentele. Altfel, va incerca sa te pacaleasca.

Distribuie prietenilor

Taur
Cand o persoana din zodia Taur te prezinta parintilor, fii convins ca te iubeste. Altfel nu va face acest pas oricate apropouri ai face. Cu toate ca Taurii prefera sa ia deciziile de capul lor, fara sa ceara acordul familiei, atunci cand iti propune sa-i vizitati parintii, iti face o declaratie de dragoste.

Gemeni
Gemenii sunt foarte interesati de bani. Iar daca iti dau acces la banii lor, ai primit cea mai mare declaratie de dragoste la care te poti gandi. Te-au testat cu mult timp inainte de asta ca sa stie care este relatia ta cu banii, iar daca stii PIN-ul de la card inseamna ca au incredere in tine.

Rac
Racii sunt aproape dependenti de familia lor si daca incepe sa-ti povesteasca despre rudele sale e semn bun. Cand te va duce sa te prezinte parintilor, vei sti deja tot istoricul familiei. Asta inseamna pentru Rac ca te iubeste.

Leu
In ciuda modernismului sau, Leul este traditionalist cand vine vorba despre familie. Valorile de familie sunt foarte importante pentru el, iar cand isi gaseste jumatatea, primul lucru pe care il face este sa o prezinte parintilor. Parerea si binecuvantarea lor sunt foarte importante.

Fecioara
Pentru Fecioare este foate greu sa spuna “Te iubesc”. Nativii zodiei nu isi arata foarte usor sentimentele. Daca o Fecioara iti spune “Te iubesc” fara sa tremure de emotie, nu o crede.

Balanta
Cand o Balanta te iubeste cauta armonia si echilibrul. Nu vrea sa te schimbe, nu iti cere luna de pe cer. Cand te va prezenta parintilor, le va urmari fiecare miscare. Abia dupa ce va simti aprobarea lor va face pasul urmator.

Scorpion
Scorpionii tin foarte mult la spatiul personal. Daca te tin in spatiul lor, e semn bun. Fii convins ca Scorpionul de langa te iubeste daca iti povesteste despre finante lui, despre casa sau chiar iti lasa pe mana banii lui.

Sagetator
Sagetatorii par neglijenti, insa sunt foarte atenti cu sentimentele lor. Chiar daca fac glume pe seama iubirii, o iau foarte in serios. Daca iti va spune “Te iubesc” seara, cand va pregatiti de culcare, fii convins ca nu te minte.

Capricorn
Capricornii sunt calculati si reci, chiar ca de gheata. Nu va spune foarte usor cuiva “Te iubesc”. Cand o va face, ochii lui vor fi foarte mierosi. Dupa casatorie vor fi mai “vorbareti”, dar nu te astepta prea des la declaratii de dragoste.

Varsator
Este simplu sa ghicesti un Varsator indragostit. In momentul in care va renunta la libertatea lui pentru a-si asuma responsabilitatea unei relatii stabile, iti da dovada duprema de iubire. Sau iti va cere parerea ori de cate ori va avea vreo idee.

Pesti
Cand cineva din zodia Pestilor isi va gasi jumatatea o va trata ca pe ceva ce-i apartine. Si va face tot posibilul sa-i asigure tot confortul, chiar daca asta va insemna sa munceasca de doua ori mai mult.

Sursa: fateclick.com