Cum scapi de mirosul neplăcut al picioarelor

          mirosul picioarelorUna dintre problemele cele mai deranjante este mirosul urât la picioarelor. Chiar dacă vă spălați în mod regulat pe picioare și îngrijești interiorul pantofilor, de multe ori la scurt timp mirosul revine.

Când stați în picioare toată ziua, mușchii sunt tensionați și, prin urmare, de multe ori picioarele sunt supraîncălzite. Transpirația este în cea mai mare parte – 98% apă, iar restul reprezintă hormoni, acizi și alte oligoelemente.

Una dintre problemele cele mai deranjante este mirosul urât la picioarelor. Chiar dacă vă spălați în mod regulat pe picioare și îngrijești interiorul pantofilor, de multe ori la scurt timp mirosul revine.

Distribuie prietenilor

Mirosul urât al picioarelor apare întotdeauna atunci când acestea sunt transpirate – în cea mai mare măsură depinde de suprafața bacteriilor de pe piele care au contact direct cu sudoarea eliberată. Pentru această problemă foarte neplăcută există câteva remedii naturiste!

Băi cu podbal

Podbalul este o plantă ierboasă, care poate fi folosită mai ales pentru tratamentul transpiraţiei de la nivelul picioarelor. Iată ce ai de făcut pentru a beneficia de proprietăţile acestei plante: un pumn de frunze de podbal se lasă la fiert zece minute într-un litru de apă.

Un  remediu cu efecte remarcabile contra mirosului neplăcut al picioarelor este oţetul de mere.

Află pe clicksanatate.ro ce alte soluții te scapă de mirosul neplăcut al picioarelor