Cum sunt caracterizate zodiile după elementul lor primordial. Trăsături definitorii

Tu știi care este elementul primordial al zodiei tale? Citește mai jos și vei afla.

Caracteristici de top ale zodiilor de Aer
Balanță, Gemeni, Vărsător
Cele trei zodii au câteva trăsături comune care se datorează exclusiv elementului primordial Aer. Chiar dacă, la prima vedere, ele par foarte diferite, în realitate împărtășesc câteva caracteristici care le definesc personalitatea.
Datorită elementului Aer, aceste zodii sunt foarte curioase și istețe, sunt atrase de noutăți, de senzațional și de conceptele abstracte. Sunt zodii care pun accentul pe comunicare, relații interumane și informații.
Mulți nativi din aceste zodii sunt vorbăreți, deschiși, joviali și amabili, dar nu sunt deosebit de prietenoși, pentru că ei se implică cel mai puțin la nivel afectiv dintre toate zodiile. Sunt persoane echilibrate doar atâta timp cât planurile lor ies așa cum își doresc. Când pierd control, își pierd și echilibrul și devin agresivi sau apatici.

Trăsături esențiale ale zodiilor de Pământ
Taurul, Fecioara, Capricornul
Se spune despre zodiile de Pământ că sunt cele mai serioase, stabile și muncitoare dintre toate. Ele sunt caracterizate printr-un spirit practic greu de egalat, sunt descurcărețe și ambițioase. Au o mulțime de calități, dar și defecte mai puțin cunoscute.
Sunt foarte hotărâte, dar și încăpățânate până la prostie, riscând să distrugă uneori ceea ce au construit cu multă muncă. Însă au un caracter puternic și nimic nu le doboară. Întotdeauna vor rămâne pe picioarele lor, oricât de grea ar fi viața. Se adaptează ușor la situații dificile și le place să îi ajute pe cei din jur. Sunt statornici în dragoste, dar foarte exigenți și pretențioși.

Distribuie prietenilor

Personalitatea puternică a zodiilor de Foc
Berbec, Leu, Săgetător
Zodiile de Foc sunt cele mai impulsive și puternice dintre toate. Ele se bucură de energia creatoare a Focului, dar, dacă nu o respectă, riscă să o transforme într-o energie negativă, distructivă. De aceea, nativii din zodiile de Foc sunt greu de stăpânit, sunt și buni, și răi, sunt oamenii exceselor.
Nativii zodiilor de Foc își țin cu greu emoțiile și nervii sub control, sunt impulsivi și de multe ori acționează înainte să se gândească la consecințe. Dar sunt autoritari și au talentul înnăscut de a fi lideri.
Sunt ambițioși, energici, entuziaști și muncitori, atunci când au ceva de câștigat. Nu se consumă niciodată fără un scop bine definit și fără un câștig consistent. În schimb, sunt mari amatori de aventuri și călătorii și nu prind rădăcini nicăieri, decât constrânși de oamenii din jurul lor.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro