• Home
  • Fapt divers
  • Cum sunt femeile născute în luna martie și ce calități extraordinare au

Cum sunt femeile născute în luna martie și ce calități extraordinare au

femei martie

Cum sunt femeile nascute in luna martie? Despre ele se spune ca sunt pozitive, de încredere, intuitive și foarte talentate.

Iată ce alte calități mai au:

1. Sunt de incredere si devotate
Femeile nascute in luna martie sunt persoane oneste. Poti avea incredere in ele. Vorbesc adevarul si fac numai ceea ce cred ca este corect, fara sa incerce sa pacaleasca pe cineva. De asemenea, sunt firi loiale si evita pe cat de mult pot persoanele care joaca la doua capete.

2. Au o inima de aur
Femeile nascute in luna martie sunt fine observatoare ale realitatii si sar imediat cand simt ca cineva are nevoie de ajutor. Bunatatea lor atrage rapid atentia celorlalti. Se ofera deoseori voluntare in diverse actiuni.

3. Le place sa fie răsfățate
Pentru ca sunt firi empatice si pasionale, arata tuturor latura lor afectiva. Dar, la randul lor, apreciaza cand ceilalti le trateaza cu aceeasi afectiune. Iubesc sa fie rasfatate. Daca cineva le ajuta in vreun fel, vor face orice sa returneze acel favor. Apreciaza bunatatea reciproca.

4. Au o intuitie puternica
Femeile nascute in luna martie se bazeaza foarte mult pe ceea ce simt si chiar au o intuitie foarte bine dezvoltata. Isi dau imediat seama ca cineva are mata-n sac.

5. Se adapteaza rapid
Poate si datorita faptului ca au o intuitie puternica, femeile nascute in luna martie parca nu sunt niciodata prinse pe picior gresit. Se adapteaza foarte usor oricarei situatii aparent neplacute sau surprinzatoare.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri