Cum sunt influențate zodiile de Super Luna din noaptea de luni spre marți

 

În noaptea de luni, 14 noiembrie, un eveniment astronomic unic va putea fi observat pe cer – Super Luna, un spectacol inedit al naturii, de care nu ne vom mai bucura decât peste aproape 20 de ani.
Cum sunt influențate zodiile de acest fenomen
Chiar dacă toate zodiile ar putea fi influențate de Super Lună – insomnii, hiperactivitate etc. – adevărul este că doar trei dintre ele vor simți din plin efectele acestui fenomen. Este vorba despre taur, rac și scorpion.
Dacă taurii vor simți dintr-o dată o nevoie de siguranță, de afecțiune, de apartenență, acest lucru se va întâmpla din cauza Super Lunii. Probabil că acești nativi vor dori să fie înconjurați de familie, de prieteni, de cât mai mulți oameni dragi și să se simtă iubiți.
La polul opus este racul, care poate deveni paranoic. El poate acuza insomnii și stări de hiperactivitate și, în general, ar putea avea o stare fizică și psihică proastă.
În ceea ce îi privește pe nativii scorpioni, ei vor simți cel mai probabil nevoia de a-și asuma riscuri. Vor fi mai curajoși și mai aventuroși în acea perioadă, vor dori să iasă din zona de confort și să-și testeze limitele, atât la serviciu, cât și în viața privată. Cel mai probabil, în jurul datei de 14 noiembrie, mulți nativi scorpioni își vor înșela partenerii de cuplu.

Sursa – unica.ro