• Home
  • Fapt divers
  • Cum va influența Luna nouă în Fecioară, din 27 august, zodiile? Este timpul perfect pentru aceste acțiuni!

Cum va influența Luna nouă în Fecioară, din 27 august, zodiile? Este timpul perfect pentru aceste acțiuni!

nopti cu luna 1

Din 27 august 2022 incepe ultimul ciclu Lunar de vara. Este momentul perfect pentru a îmbrățișa vibrațiile Fecioarei și de a da o nouă pagină în viața ta și să îți faci noi planuri de viitor. Fecioara cea meticuloasă apreciază curățenia și ordinea, așa că, de această Lună nouă, permite-i perfecționistului din tine să ia măsuri, fie că este vorba de dezordinea de pe birou sau de emoțiile tale mereu dezordonate.

Iată cum va influența Luna nouă din 27 august toate zodiile:

BERBEC
Nimic nu îți poate strica starea de bine acum, dragp Berbec. Aeastă Lună nouă este un moment minunat pentru a da viață oricăror obiective legate de sănătate. Indiferent dacă asta înseamnă stabilirea unor limite mai puternice de muncă/viață sau să te angajezi să gătești mai des acasă. Și nu uita, nu trebuie să schimbați totul dintr-o dată. Micile schimbări vor conta în timp.

TAUR
Luna nouă din tărâmul unui alt semn de pământ va scoate în evidență latura ta pragmatică, dragă Taur. Dar asta nu înseamnă că nu poți face ceva care să îți stârnească pasiunea! Bucuria, romantismul și inspirația nu trebuie să fie spontane pentru a fi incitante. Fă-ți un plan solid pentru a-ți urma inima și a-ți hrăni spiritul.

GEMENI
Vrei să știi modalitatea perfectă de a canaliza energia curată și ordonată a Fecioarei sub această Lună nouă, dragă Gemeni? Organizează-ți spațiul de locuit! Această lunație activează casa a patra a locuinței, ceea ce te inspiră să dai o nouă frunză acasă și să-ți pui ordinea în afacerile personale. Folosiți această explozie de motivație pentru a crea un sanctuar fără dezordine.

RAC
Această lună nouă oferă tot felul de oportunități de a intra în legătură cu oamenii din jurul tău și de a începe niște conversații importante. Dar nu te grăbi să tragi concluzii. S-ar putea să descoperi că unele schimbări neașteptate îți oferă o altă perspectivă. Păstrează-ți mintea deschisă și concentrează-te pe a fi un fin observator.

LEU
Sezonul tău s-a încheiat oficial, dragă Leu. Este timpul să îți verifici contul bancar. Să-ți pui banii în ordine, mai ales dacă ai avut bătăi de cap pe timpul varii! Această Lună nouă îți oferă oportunitatea perfectă de a-ți analiza obiceiurile financiare, mai ales când vine vorba despre cheltuieli. Fă-ți un buget care să cuprindă și cheltuieli neprevăzute sau răsfățuri de lux.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri