• Home
  • Știri
  • Daniel Constantin: „Cred că o campanie electorală ar trebui dusă pe argumente, mai ales în această perioadă, în care oamenii au avut de suferit”

Daniel Constantin: „Cred că o campanie electorală ar trebui dusă pe argumente, mai ales în această perioadă, în care oamenii au avut de suferit”

daniel constantin 1

Deputatul PNL Daniel Constantin a criticat limbajul folosit de Cristian Popescu Piedone în campania electorală la adresa medicului Cătălin Cîrstoiu. Potrivit acestuia, campanie electorală ar trebui dusă pe argumente, mai ales în această perioadă dificilă pentru români:

“Fiecare candidat decide cum vrea să poarte o companie electorală. Eu în dreptul meu să spun așa, cred că o campanie electorală ar trebui dusă pe argumente, mai ales în această perioadă. Trebuie să recunoaștem că este o perioadă în care oamenii au avut de suferit, am avut pandemie, am avut efectele războiului din Ucraina, avem inflația, oamenii sunt nemulțumiți.

Oamenii cred că acum ar căuta candidații care vin cu ceva soluții astfel încât să atenueze problemele pe care le-am întâmpinat. Poate că presa preia mesajele acestea care sunt mai picante, și așa, mulți candiați contribuie la ceea ce înseamnă notorietate prin astfel de mesaje.

Poate fi o strategie de campanie astfel încât dincolo de un mesaj care are anumite cârlige sunt și mesaje importante pe care le transmit candidații, dar în felul acesta au o anumită tracțiune în ceea ce vor să transmită”, a spus Constantin, la postul B1 TV.

Parteneri