Daniel Constantin, despre Tăriceanu: Are o relaţie patologică cu minciuna

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, într-un interviu acordat News.ro, că omologul său de la şefia partidului, Călin Popescu Tăriceanu, are „o relaţie patologică cu minciuna” şi că este un om care ”produce abuzuri”, susţinând că şi el îl putea suspenda pe Tăriceanu din ALDE din cauza dosarului penal pe care acesta îl are. Constantin spune că acum se aşteaptă să fie exclus din ALDE.
Întrebat dacă speră să rezolve ceva în urma contestării la Tribunal a deciziei partidului de retragere a sprijinului său politic, Daniel Constantin a spus că, indiferent de decizia instanţei, Călin Popescu Tăriceanu va avea de suferit la capitolul imagine.

”Sunt două chestiuni: dacă vom avea câştig de cauză, atunci e foarte clar, va rămâne în istorie că domnul Tăriceanu produce abuzuri. Asta e foarte clar. Dacă nu vom câştiga, va rămâne doar o imagine pe care eu o am foarte clară: domnul Tăriceanu are o relaţie patologică cu minciuna şi asta este ideea cu care voi merge mai departe”, a declarat Daniel Constantin.

De asemenea, Constantin a mai spus că şi el putea să îl suspende pe Tăriceanu din ALDE, dar nu a făcut acest lucru ”din bună-credinţă”.

Distribuie prietenilor

Citește mai mult pe News.ro