De ce bărbații fug de “femeile ideale”? Iată cele opt motive

 

Oamenii pot fi singuri dintr-un milion de motive. Însă există un lucru greu de explicat : cum se face că există pe lume atâtea fete frumoase, inteligente, pline de calități, și care nu reușesc să depășească starea de “așteptare”?!?
Psihologii de la AdMe.ru au găsit motivele pentru care femeile care, teoretic, nu ar trebui să aiba astfel de probleme, sunt, în mod paradoxal, singure.

1. Sunt firi independente
Astfel de femei sunt sigure pe sine, nu au nevoie să fie protejate de cineva și deci nu tolerează lângă ele un bărbat, numai de dragul de a-l avea, sau din curiozitate.

Distribuie prietenilor

2. Nu le place să piardă timpul
Acest punct derivă, practic, din precedentul. Dacă unei astfel de femei i se pare că bărbatul pe care tocmai l-a cunoscut nu va fi niciodată soțul pe care și-l dorește, de fapt, atunci….adios! Relațiile fără perspectivă sunt timp irosit în zadar.

3. Sunt obsedate de false complexe
Astfel de închipuiri sunt foarte frecvente. De aceea, să nu ne mire dacă o pereche de colanți cu imprimeu de leopard vor fi îmbrăcați mai degrabă de o grăsană, decât de o tânără căreia sigur i s-ar fi potrivit. Și asta pentru că prima stă mult mai bine la capitolul “autoevaluare”, decât cea de-a doua.

4. Poate nu li se potrivește rolul de neveste?!?
Iată cum sună doleanțele bărbaților de astăzi : “ Vreau lângă mine o femeie care să aibă grijă de mine și de casă, și nu doar de imaginea ei din oglindă”. Și, din păcate, foarte mulți bărbați gândesc așa!

5. Poate sunt setate să rămână singure…
Dacă, de la prima întâlnire, o tânără se apuca să-și descrie, în amănunt, rochia de mireasa la care visează, sau operația de fibrom uterin pe care tocmai a suferit-o, sigur acea întâlnire va fi și ultima! Femeile obsedate de măritiș se “citesc” de la o poștă și îi sperie teribil pe bărbați.

Continuarea pe femeide10.ro