Degetele vorbesc despre firea ta ascunsă. Iată ce spun despre tine

 

Pe vremuri, ghicitorii “citeau” în palmă, nimerind din greşeală vreun adevăr din viaţa clienţilor. Azi, ştiinţa demonstrează că mâinile și degetele arată multe despre noi, despre personalitatea noastră, despre modul în care ne comportăm în societate sau despre sănătate.
Mâinile fine, cu degete lungi şi subţiri, sunt atributele feminităţii, ne spune simţul estetic, iar ştiinţa confirmă. Marea majoritate a femeilor au mâini mai frumoase decât bărbaţii. Dar ceea ce contează de fapt este lungimea degetelor. Femeile au, în general, arătătorul mai lung decât inelarul, spre deosebire de bărbaţi care au indexul mai scurt decât degetul verighetei. Diferenţa aceasta, care apare de la naştere, reflectă deosebirile de personalitate dintre femei şi bărbaţi, precum şi abilităţile cu care suntem înzestraţi, în funcţie de sex. Lungimea indexului (n.r. arătătorului) şi a inelarului, poate spune despre tine cât de sociabilă eşti, ce calităţi şi aptitudini ai, dar şi ce probleme de sănătate te-ar putea afecta în viaţă.
Ce transmit degetele despre noi
Degetul mare: este asociat cu energia vitală, forţa fizică, puterea psihică şi capacitatea de a reuşi în viaţă. Dacă este subţire şi lung, indică ambiţia, şiretenia şi inteligenţa abilă. Dacă este gros şi scurt, ascunde încăpăţânarea, determinarea, forţa brută şi o fire agresivă.
Arătătorul: indică legătura noastră cu societatea, comportamentul în public, calităţile şi aptitudinile înăscute. Arătătorul mai scurt decât inelarul arată o fire deschisă, vorbăreaţă, prietenoasă şi constructivă. Persoana este îndemânatică şi este atrasă de meserii practice. Dacă arătătorul este mai lung decât inelarul, el dezvăluie o personalitate schimbătoare, uşor introvertită, înclinaţii artistice şi tendinţa de a fi dezorganizat.
Degetul mijlociu: reprezintă capacitatea de concentrare şi reflecţie, echilibrul interior şi modul în care ne raportăm la persoanele apropiate. Dacă este mult mai lung decât arătătorul, trădează o fire singuratică, dar echilibrată şi hotărâtă. Dacă este apropiat de arătător ca lungime, ascunde o personalitate dezordonată, dependentă de ceilalţi şi mai ales de familie.
Inelarul: este degetul inimii şi este legat de viaţa noastră personală, de succese şi eşecuri, precum şi de relaţiile de dragoste. Inelarul mult mai scurt decât arătătorul indică probleme afective, incapacitatea de a-şi exprima sentimentele, ceea ce poate duce la eşecuri în dragoste. Inelarul lung, aproape egal cu degetul mijlociu, este semnul unei firi optimiste, încrezătoare, gata să dăruiască dragoste, dar capricioasă şi dificilă.
Degetul mic: este degetul sentimentelor şi al sensibilităţilor. Cu cât este mai lung şi drept, indică o fire liberă, independentă, egoistă, concentrată asupra propriilor dorinţe. Dacă este mult mai scurt decât celelalte, trădează un om ascuns, temător, cu diverse fobii şi prea puţin încrezător în sine însuşi.

Mai mult, pe libertateapentrufemei.ro