Depunerile de candidaturi continuă. Viorica Dăncilă candidează , ”pentru că iubesc oamenii”

 

Joi, premierul Viorica Dăncilă a deschis seria depunerilor de candidaturi pentru prezidențiale, la Biroul Electoral Central, precedatată fiind de Viorel Cataramă, cel mai grăbit, care și-a depus candidatura miercuri.

Liderul PSD a anunţat că a strâns aproape 1.500.000 de semnături, potrivit Mediafax. Dăncilă a spus   că dacă va ajunge preşedintele României ar avea în vedere şi activitatea guvernamentală, deoarece ar fi primul şef de stat care a deţinut şi funcţia de premier.
„Pentru că iubesc oamenii, îmi place să stau în mijlocul oamenilor. Nu este important că mă jignesc, pentru mine este important ce se întâmplă cu femeile din această ţară, cu copiii, bunicii şi părinţii noştri. Îmi iubesc ţara şi o reprezint cu demnitate de fiecare dată. Sunt un om care mereu spune că e nevoie de consens”, a răspuns Dăncilă, întrebată care este diferenţa dintre ea şi ceilalţi candidaţi la prezidenţiale.

Distribuie prietenilor

Premierul a mers la BEC însoţită de Teodor Meleşcanu, Mihai Fifor, Graţiela Gavrilescu, Roxana Mînzatu, Ion Cupă şi Alexandru Băişanu. Candidaţii la alegerile prezidenţiale îşi pot depune la Biroul Electoral Central candidaturile până duminică, 22 septembrie, ora 24:00.