Desertul maicilor de la Mănăstirea Prislop. Cornuleţe de post

0 215

Cornulețele sunt un desert delicios de post, aşa cum fac maicile de la Mănăstirea Prislop. În cele ce urmează, aflați care sunt pașii acestei rețete!

Ingrediente:

1 cana ulei
1/2 cana cu apa
25 g drojdie proaspata (1 plic drojdie uscata)
2 lingurite cu zahar
1 portocala rasa
vanilie
500 g faina
rahat
zahar farin vanilat

Mod de preparare:
Se dizolva drojdia cu zaharul in apa, se adauga uleiul si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine. Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat.
Se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coc 25-30 minute.
Cat sunt calde, se dau prin zahar farin.

Sursa – realitatea.net

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.