Doliu. A murit un poet adevărat

S-a stins din viață, la vârsta de 54 de ani, un om al condeiului, poet și publicist cu talent. A fost redactor șef al mai multor publicații, colaborator al unor ziarea importante și a luat premii pentru pana sa. A scris cărți de certă valoare literară.

„Fratele și maestrul nostru Ciprian Chivasiu , personalitate marcantă a culturii contemporane, și-a plătit astăzi datoriile pământești,  iar sufletul său s-a întors la Tatăl. Împărtășim întru totul durerea familiei și a tuturor celor care, cu bună dreptate, l-au iubit.Vom rămâne martorii frumuseții sale sufletești și a înălțimii sale spirituale. Dumnezeu să-l odihnească!” a transmis Asociația Culturală, cea care a făcut public tragicul eveniment.

”A fost un poet adevărat, din puținii care mai sunt”, a spus Lucian Avramescu. ”L-am publicat când era puști, a mai adăugat scriitorul. M-a invitat la el, în Argeș, la Cămpulung Muscel,  să-i cunosc dealurile, pădurile și părinții. N-am apucat să ajung. Pe Olivia, prima lui soție, a cunoscut-o în redacția unde lucram și unde au găsit resorturi sufletești spre a fi împreună. Îmi pare rău să constat că viața se desparte prea repede, pe scurtătură, de valori”.

Distribuie prietenilor

Giorgiana Radu, AMPress