Doria Ragland, nefericită din cauza fiicei Meghan Markle. Ce i-a cerut familia regală să facă!

 

Orice femeie a cărei fiică se căsătorește cu un prinț e probabil în al nouălea cer de fericire. Nu e însă și cazul Doriei Ragland, mama lui Meghan Markle. Femeia e extrem de nefericită, spun surse din anturajul ei.
Potrivit acestora, Doria a fost nevoită să semneze un document în care se stipulează că nu are voie să vorbească cu nimeni legat de noua viață a fiicei sale.
”Doria nu poate mânca, vorbi sau să deschidă gura pe subiectul Meghan fără aprobarea familiei regale britanice”, a declarat o sursă, potrivit libertateapentrufemei.ro

Din cauza acestui contract, Doria nu poate vorbi nici cu prietenii apropiați legat de cum a fost nunta regală. Odată întoarsă acasă de la Londra nu a putut povesti nimănui cum a fost, deși toată lumea aștepta să audă impresii ”din interior”.

Distribuie prietenilor

”Prietenii o întreabă cum a fost nunta, cum a fost mâncarea, cum o duce Meghan și tot ce poate face Doria e să dea din umeri”, a explicat sursa. ”Nu a spus niciun cuvânt. E trist. Biata femeie arată și se simte nefericită”, mai spune aceasta. Și pe bună dreptate, ce mamă ar putea trece cu fruntea sus prin astfel de momente? Cum să nu împărtășești cu nimeni cele mai fericite momente ale vieții?