Dragoș Dolănescu s-a imunizat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite

 

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, a declarat că s-a imunizat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite. Deputatul din Costa Rica a vrut să dea un exemplu tuturor și să demonstreze că vaccinul anti-Covid nu le va face rău.

Drept urmare, Dragoș Dolănescu susține că nu există nicio schimbare în starea lui de sănătate, ci dimpotrivă. Vaccinurile nu i-au afectat cu absolut nimic organismul.

Distribuie prietenilor

Deputatul a mărturisit că întreaga sa familie a trecut prin boală, dar au reușit să se facă bine și să lupte cu virusul COVID-19.

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!, potrivit doctorulzilei.ro.