Ești pe CALEA GREȘITĂ sau cea BUNĂ? 10 semne de la Univers că nu ești pe drumul bun

 

Toate drumurile duc “acasa”. Nu exista drum gresit. Totul depinde, insa, de calatoria pe care alegi sa o faci.
Sunt momente in viata cand te poti simti blocat. Cand nu stii ce drum sa alegi. Cand pare ca te-ai indepartat de ceea ce esti tu cu adevarat.
Iata 10 semne subtile pe care Universul ti le trimite atunci cand pasii tai se indreapta catre o alta directie decat cea care iti este menita.

1. Accidente minore

Distribuie prietenilor

Ti-ai lovit cotul sau ti-ai dat peste cap degetele de la picioare? Este cazul sa te intrebi care este problema. Universul iti trimite mesajul ca este cazul sa te opresti putin. Sa faci o pauza, poate chiar un pas inapoi, pentru a putea face saltul inainte.
Daca te lovesti de lucruri in drumul tau si te ranesti, este un semn ca iti ignori intuitia si nu vezi adevarul din spatele unor situatii.
Cand te intepi in degetele de la picioare, Universul iti poate trimite mesajul ca trebuie sa fii mai atent la detalii.

2. Uiti
In ultima vreme iti pierzi lucrurile, uiti pe unde le-ai pus sau nu iti mai amintesti ce ai facut la pranz? E cazul sa te linistesti si sa te “verifici”. Poate ca te-ai indepartat prea mult de la ceea ce vrei cu adevarat in viata.

3. Esti tot timpul in intarziere

Ai observat ca in ultima vreme ramai blocat in trafic, se intampla diverse lucruri care te tin pe loc? Parca esti tot timpul intr-o cursa contra cronometru. Universul iti transmite mesajul ca e timpul sa fii mai atent la tine. Daca te simti presat inseamna ca te “imparti” la prea multe sarcini care nu sunt aliniate cu ceea ce vrei cu adevarat.

4. Nu ai niciodata ordine
Ai observat ca in ultima vreme, oricata curatenie ai face, nu ai casa in ordine? Dezordinea este un semn de la Univers ca NU esti atent la ceea ce trebuie. Ca eviti sa cureti ceea ce trebuie cu adevarat sa cureti din subconstientul tau.
Daca dezordinea este in bucatarie, trebuie sa fii atent la iubirea de sine. Daca dezordinea este in dormitor, poate indica faptul ca ai probleme in intimitate.

5. Scapi si rupi lucruri
Cate lucruri ai spart/rupt in ultima vreme? Daca raspunsul este “multe”, afla ca Universul iti transmite mesajul ca te autosabotezi. Tu singur stai in calea succesului tau.
Faptul ca rupi sau scapi obiecte din mana mai poate insemna faptul ca trebuie sa renunti la control, mai ales daca te simti blocat intr-o anume situatie.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro