A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Familia Tănasie la Muzeul Pietrei

0 78

 

Vin, mai rar sau mai des, la Muzeul Pietrei, prieteni. Prieteni ai poetului Lucian Avramescu, prieteni ai pietrelor cioplite de țărani, prieteni ai sculpturilor lui George Apostu (între marele sculptor și marele poet existând o legătură de viață și familie greu de concentrat în câteva cuvinte), prieteni ai trovanților, pietre cioplite de Dumnezeu, cum le răsfață poetul.

Familia Tănasie la Muzeul Pietrei 1Sâmbătă, pe un ger sec, oaspeți ai scriitorului și familiei sale au fost Corina Tănasie cu soțul și fiul, bucureșteni legați de viață cărților, de artă, de satul nemuririi românești.

Familia Tănasie la Muzeul Pietrei 2Radu, fiul familiei Tănasie, cât noi am încercat să înfruntăm frigul cu o palincă veche de prună (centrala termică, pe lemne, intrase în grevă) a făcut poze. Cele mai multe sunt instantanee. În altele – două sunt aici – ne-a pus unul lângă altul și ne-a cerut să fim naturali și să zâmbim frumos. Naturali eram că de…

Familia Tănasie la Muzeul Pietrei 3A fost o zi bogată în spuneri și povești, cu bucureștenii pe care îi mai așteptăm cu drag la Sângeru.

Familia Tănasie la Muzeul Pietrei 4

Giorgiana Radu-Avramescu, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More