FEMEI INTELIGENTE. “A avea minte” – e când femeia știe că nu trebuie să se dezbrace ca să placă cuiva

      femei deștepte singureO femeie înțeleaptă va găsi potrivit să uimească un bărbat cu atitudinea și dragostea ei, decât cu goliciunea picioarelor. Până la urmă, contează ce vrea de la el și de la ei ca pereche. Vrea plăcere de moment – folosește picioarele. Vrea un bărbat bun – folosește mintea. E cel mai direct gând, dar și cel mai potrivit. Pentru că nu e neapărat să-ți dai jos hainele de fiecare datî când vrei să surprinzi sau să cucerești pe cineva. E corect, vei cuceri, dar pe cine și pe cât timp?

De asta sunt femei deștepte și femei înțelepte. Cele deștepte știu că au modalități multe să prindă în plasă un bărbat și de regulă folsoesc cea mai simplă dintre ele. Un flirt, un zâmbet, o cochetărie și atât: e al ei. O femeie înțeleaptă însă se va respecta mult mai mult decât să-și permită asta. Ea va găsi potrivit să fie goală doar în fața omului ei. Până atunci, își va folosi farmecul, feminitatea, cuvintele potrivite pentru a găsi acel om. În dragoste nu cumperi și cu atât mai mult nu te vinzi.

Nu te crede deșteaptă atunci când ai cucerit simplu. Probabil acel bărbat te va crede și el femeie ușoară. Nu transforma dotările tale fizice în instrumente de flirt. Așa va fi o dată, de două ori, de trei. Apoi te deprinzi, apoi nu mai cauți dragoste adevărată. Pentru că și bărbații la rândul lor și-au făcut clasamente cu tipuri de femei. Cu unele doar se culcă, cu altele construiesc familii. Cu unele sex, cu altele dragoste. După cum ești, așa și primești. E bine să înțelegi realitatea fără a o întoarce pe placul tău.  Așa cum tu ca femeie vrei un bărbat corect și potrivit, așa și el ca bărbat vrea o femeie sinceră și devotată. Dacă te ascunzi după o fustă mulată perfect nu vei cunoaște niciodată un bărbat în sinceritatea lui. Trebuie să ai înțelepciunea potrivită ca să ai și bărbatul potrivit. Trebuie să știi în fața cui să te dezbraci și cui să-i permiți să-ți îmbrace haina. Trebuie să placi omului tău pentru sinceritate, implicare și atitudine, nu pentru un corp frumos. După vreo zece – douăzeci de ani lucrurile vor sta exact invers. Ce faci atunci?

Distribuie prietenilor

Sursa – devorbacutine.eu