Fiecare dintre noi avem un înger păzitor. Te apără de boli îngerul păzitor? Da. Necrezând în el, alungi binele de la casa sufletului tău

      inger pazitor8Îngerul păzitor pare o legendă a sufletului credincios care își creează personaje. Și totuși. Credința că el există îl face să existe. El este până la urmă încrederea în binele care ne înconjoară. Eliminând ideea că îngerul păzitor ar putea fi în preajma ta, te alătură răului. Îngerul păzitor este o forță nevăzută, care veghează asupra ta, însă uneori îți poate trimite semne care să îți dea de înțeles că este alături de tine. Vezi care sunt.

Îngerii nu vor să te sperie, așa că prezența lor va fi discretă, potrivit beliefnet.com. Dacă, însă, ești atentă la semnele din jurul tău, îți vei da seama că cineva te veghează, scrie Unica.ro., citată de efemeride.ro.

GĂSEȘTI O PANĂ ALBĂ

Atunci când te afli în impas, îngerul tău păzitor s-ar putea să îți trimită o pană albă, care să te facă să înțelegi că cineva este cu tine. Apare, de obicei, în locuri neașteptate și pot avea mărimi diferite. Este cel mai comun indiciu că ai un înger păzitor aproape.

AUZI O MUZICĂ DIVINĂ

În cazuri rare, poți auzi un cor care cântă dumnezeiește. Muzica îngerilor este imposibil de ignorat și confundat și este un alt mijloc prin care ți se comunică faptul că nu ești singur.Cine dintre noi n-a auzit, măcar o dată, un cântec venit parcă din stele?

GĂSEȘTI MICI CADOURI

Unii îngeri lasă monede, pietricele interesante sau cristale, ca să îți atragă atenția. Când găsești astfel de obiecte, este bine să le păstrezi, pentru că îți aduc noroc.

AI PARTE DE COINCIDENȚE

Îngerii comunică și prin coincidențe. Poate găsești un obiect pe care îl cauți de multă vreme sau întâlnești un prieten pe care nu l-ai mai văzut demult și care te va ajuta într-o problemă

OAMENII VOR SĂ ÎȚI SPUNĂ PROBLEMELE LOR

Ți se întâmplă de multe ori ca oamenii să îți spună povestea lor , deși tu nu le spui nimic? Se întâmplă asta pentru că îngerii îți amintesc să îți deschizi inima și urechile și să fii atentă la cei din jur, să îi ajuți, pentru că au nevoie de asta. Un om care ți se plânge, îți spune păsul lui și tu îl asculți face ca îngerul tău păzitor să se simtă ocrotit la rându-i în inima ta. Îngerul păzitor poate fi chiar sufletul tău bun. Lasă-l să se dezvolte și să capete aripi. Vei fi mai sănătos, mai puternic, înaripat în năzuințe și liber. Te apără de boli îngerul păzitor? Da, te apără de boli, fiindcă necrezând în el, alungi binele de la casa sufletului tău.