AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Firea îl susține pe Ciolacu la prezidențiale și spune că nu vrea să preia șefia PSD: „Nu aș folosi funcția de primar ca trambulină”

Foto - Hepta

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat, vineri, că „îl susține în totalitate pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale”. Ea a mai adăugat că, dacă va ajunge din nou primar al Bucureștiului, nu va folosi funcția „ca trambulină” ca să preia șefia PSD.

„Îl susțin în totalitate pentru această candidatură la prezidențiale, dar e o decizie personală pe care ar trebui să o ia, pentru că dumnealui va trebui să decidă dacă dorește să candideze la prezidențiale sau să continue activitatea la Guvern. Ține și de propria persoană, nu doar de ce își dorește partidul”, a explicat Gabriela Firea, potrivit digi24.ro.

Ea a mai adăugat că nu vrea să preia șefia PSD. „Nu voi folosi această poziție, în cazul în care voi ajunge acolo, ca o forțare în partid sau ca un fel de trambulină. Am precizat aceste lucruri încă din timpul candidaturii-deocamdată”, a mai spus candidatul PSD.

Firea a mai explicat că ea muncește acum pentru a se întoarce la Primărie tot pentru a munci, nu pentru a-și lansa o carieră politică.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!