Fostul Principe Nicolae cere un test de paternitate pentru a afla dacă este sau nu tatăl copilului Nicoletei Cîrjan

Nicholas de Roumanie Medforth-Mills, fostul Principe Nicoale, a transmis joi într-un comunicat de presă, că a cerut repetat efectuarea unui test de paternitate la Institutul Naţional de Medicină Legală (IML) „Mina Minovici” pentru a afla dacă este sau nu tatăl copilului Nicoletei Cîrjan. Într-un mesaj postat pe Facebook, aceasta răspunde că şi ea i-a cerut fostului principe efectuarea testului, cu condiţia ca acesta să fie făcut în paralel şi la o clinică privată, şi la IML.
Iată mesajul lui Nicholas de Roumanie Medforth-Mills, postat joi, pe pagina sa de facebook:
„Pe parcursul anului 2016, doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunţat prin corespondenţă scrisă că sunt tatăl copilului dumneaei. În scopul probării declaraţiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN) la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti, singura instituţie abilitată să efectueze în mod ştiinţific un astfel de test.
Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decat atat, pana la data prezentului comunicat, nu a declansat niciun proces civil de stabilire a paternitatii, la instanta competenta.
Contrar acestor refuzuri, afirmaţiile pe tema paternităţii au continuat, motiv pentru care, în data de 3 septembrie 2016, prin intermediul avocatului meu, domnul Enache Radu, membru al Baroului Bucureşti, i-am adresat doamnei Cîrjan o ultimă solicitare, pentru a veni să realizăm testarea ADN. Răspunsul a fost un alt refuz ferm.
Daca, in urma unui test efectuat la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici rezulta ca sunt tatal copilului doamnei Cirjan, prin declaratie notariala de recunoastere a paternitatii, imi voi asuma toate obligatiile legale care rezulta din aceasta situatie.

Avand in vedere ca pana in acest moment nu exista nicio hotarare judecatoreasca definitiva de stabilire a paternitatii sau declaratie notariala de recunoastere a paternitatii din partea mea, apreciem ca orice alte afirmatii legate de acest subiect sunt nefondate
Nicholas de Roumanie Medforth-Mills”.

Mădălina Stoica, AMPress