• Home
  • Prima
  • Gabriela Firea și Sorin Grindeanu vor scaunul din fruntea PSD. Locotenenții lui Dragnea, atac la Ciolacu

Gabriela Firea și Sorin Grindeanu vor scaunul din fruntea PSD. Locotenenții lui Dragnea, atac la Ciolacu

marcel ciolacu 2

Locotenenții lui Liviu Dragnea îl critică pe Marcel Ciolacu, care păstrează însă prima șansă la Congresul din această vară pentru șefia partidului. Sorin Grindeanu, Gabriela Firea și Șerban Nicolae vizează funcția de președinte PSD, dar la Congresul din 2021.

Social-democrații vor să organizeze un Congres în perioada 15-30 iunie pentru a-și alege conducerea acum. Mai mulți lideri încearcă să o convingă pe Gabriela Firea și pe Sorin Grindeanu să intre în această competiție împotriva lui Marcel Ciolacu, care este considerat un „​lider prea moale și fără carismă, incapabil să tragă partidul după el”. Primii care au pornit atacul împotriva lui Ciolacu sunt însă chiar foștii locotenenți ai lui Liviu Dragnea, mulți fiind cei care au susținut lupta împotriva justiției.

În prima rundă a discuțiilor purtate în turneul din Moldova de Marcel Ciolacu cu liderii de organizații s-a ajuns la concluzia că PSD are nevoie urgent de un Congres în această vară. Acesta ar trebui organizat până la alegerile locale, deoarece conducerea aleasă va trebui să își asume rezultatele de la alegerile locale și parlamentare.

Sursa România europaliberă.org

Parteneri