AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ghid pentru a juca blackjack în Vegas: Pariul lateral norocos

Dacă deja te poți vizualiza în Vegas, în mijlocul mulțimilor de jucători entuziasmați, probabil că știi deja că trebuie să deții un nivel bun de cunoștințe ca să poți face față diverselor provocări. Vei avea parte de divertisment indiferent de acest nivel, însă calitatea experienței va fi cu siguranță la altă intensitate. Cu siguranță te-ai antrenat deja și ți-ai dezvoltat anumite abilități în cadrul unui casino online de încredere. Acum este momentul să studiezi in detaliu o opțiune de pariere foarte populară la masa de blackjack. Este vorba de pariul lateral norocos, întâlnit în Vegas sub denumirea de Lucky Lucky Side Bet. La masa de blackjack vei întâlni o grămadă de opțiuni de pariere. Nu toate se dovedesc a fi la fel de avantajoase sau de prietenoase cu începătorii. Haide să vedem despre ce este vorba în cazul pariului lateral norocos.

Cum să obții un câștig la pariul Lucky Lucky Side

În blackjack vei întâlni pariul Lucky Lucky Side Bet. El reprezintă o opțiune suplimentară care îți permite să pariezi pe combinația dintre cărțile tale și cărțile dealerului. Un “blackjack natural” este cel mai dorit rezultat, reprezentând o combinație dintre un As și o carte cu valoarea 10. Pentru a putea atinge un rezultat câștigător trebuie să cunoști regulile specifice, deoarece pariul nu este exact la fel în fiecare cazinou. În plus va fi necesar sa studiezi cu atenție tabelul de plăți, pentru a putea știi cu certitudine ce fel de combinații de cărți sunt cele mai profitabile. Deși aceste pariuri secundare pot genera  câștiguri mult mai mari decât pariurile principale, ele sunt considerate a fi mai riscante. Se așteaptă ca jucătorii să fie într-adevăr norocoși, însă pentru a reduce riscurile este de dorit să plasezi mize suficient de mici pe aceste pariuri. În plus, încearcă mereu să folosești o strategie de reducere a avantajului din partea casei.

Probabilități și cote de margine a casei pentru pariul Lucky Lucky Side

Pentru combinația valoroasă denumită Blackjack natural, pe care am menționat-o anterior, se estimează de obicei o cotă de câștig în jur de 19:1. După cum se poate observa, șansele de câștig sunt destul de mici. Alte combinații, precum 20 sau 21 cu aceeași culoare, prezintă în general cote mai favorabile, în jur de 3:1 sau 9:2. Cotele variază mai mult când este vorba de combinații cum ar fi cele de 19 sau 20 cu cărți de valoare mare, rămânând totuși semnificativ mai mici decât cele întâlnite la blackjack natural. Nu uita sa joci responsabil!

Capcane la care trebuie să fiți atenți când jucați pariul Lucky Lucky Side

Nu te lăsa păcălit de denumirea acestui pariu, având în vedere că mai degrabă acesta te atenționează asupra faptului că trebuie să fii într-adevăr norocos pentru a îl câștiga. În general acest pariu reprezintă o opțiune de pariere mai riscantă, prezentând o margine a casei mai ridicată decât în pariul de bază de la blackjack. Este important să nu cazi în capcana dorinței de control. Pariul Lucky Lucky Side este puternic influențat de noroc, fiind foarte puțin bazat pe abilitățile tale, prin urmare rezultatele fiind dificil de influențat. Doar pentru că acest pariu este disponibil nu înseamnă că trebuie să te atingi de el. Dacă nu te-ai familiarizat deja cu acesta și nu te simți confortabil să îl alegi, nu este necesar să cazi pradă presiunii sau tentației. Dacă în schimb dorești să te familiarizezi cu el, este important să stabilești un buget strict. Poți să îi acorzi o șansă sau mai multe, dar nu în cadrul aceleiași sesiuni de joc. Acest lucru te-ar duce foarte rapid la epuizarea bankrollului. Este mult mai benefic să alegi să pariezi cu moderație, odată ce ai înțeles cotele și probabilitățile existente. Pentru a evita aceste capcane este recomandat să fii mereu bine informat, fie că este vorba de pariul Lucky Lucky Side sau alte opțiuni de pariere în blackjack. Odată ce înțelegi pe ce se bazează jocul și care sunt elementele pe care chiar le poți influența, îți va fi mai ușor să îți setezi așteptări realiste și să eviți contextele problematice.

Concluzie

Am revizuit câteva aspecte foarte importante ale acestui pariu popular. Decizia de a alege plasare pariurilor laterale norocoase îți aparține acum în totalitate. Totuși, este mai ușor să iei o decizie în cunoștință de cauză, nu-i așa? Nu uita să verifici mereu cotele și probabilitățile unui pariu înainte de a-l plasa, cu atât mai mult când este vorba de pariul lateral norocos, bazat în mare parte pe puterea norocului. Ține cont și de toate capcanele existente dacă nu îți dorești să te trezești într-o situație neplăcută care ar putea fi anticipată și evitată cu un minim de efort depus. Acestea fiind spuse, să nu uităm de oportunitatea grozavă de divertisment oferită de fiecare pariu în parte în cadrul acestui joc. În funcție de propriul stil, vei reuși să îți dai seama dacă acest pariu, în mod special, ți se potrivește sau nu.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!