Gura de Rai, locul magic din Munţii Bucegi unde oboseala dispare brusc

bucegi 1Zona a stârnit interesul unor specialişti, înainte de anul 2000, însă cercetările au fost stopate brusc. Diverse teorii susţin că pe Platoul Munţilor Bucegi, în zona Vârfului Omu, se află aşa numitul „centru al Pământului”, locul unde s-ar face legătura între Cer şi Pământ. Sunt poveşti despre curcubee în plin soare, lumini ciudate, sau „Piramida Energetică” din jurul Sfinxului. Zona care stârneşte cel mai mare interes este însă “Gura de Rai”, locul unde se spune că dispare oboseala, iar corpul uman este învăluit de energii pozitive.   Potrivit iubitorilor muntelui cu experienţă, Gura de Rai s-ar afla pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peştera spre Doamnele. O altă variantă spune că locul magic ar fi pe ruta Cabana Omu – Peştera, tot pe creasta Doamnelor.     Acolo există un triunghi perfect pitagoreic format din vârfurile Omu, Caraiman şi Bătrâna. Chiar şi aşa, sunt şanse infime ca un călător novice să găsească locul dacă se aventurează de capul lui pe munte.   Zona a stârnit interesul unor specialişti, înainte de anul 2000, însă cercetările au fost stopate brusc. Problema zonelor geopatogene – sau a anomaliilor magnetice atipice malefice – a fost ridicată de Institutul “Terra”, cu mai mulţi ani în urmă.

“Ştiu că atât Vasile Rudan, cât şi Dumitru Stănică au fost opriţi din a mai face cercetări în acea zonă. Ei sunt nişte ingineri specializaţi în geofizică şi sisteme de navigaţie. Şi eu am fost acolo de curând cu nişte nemţi specializaţi în ştiinţe politice şi sisteme de navigaţie: Martin Jensen şi Marcel  Wolters. Ei au venit special pentru Gura de Rai. Când am intrat în acea zonă am simţit că respir mai uşor că mi-e mai bine. Şi nu doar eu. Deşi ţie îţi vine să vomiţi pe traseu, pentru că este o diferenţă foarte mare de nivel pe o distanţă mică, atunci când ajungi acolo, sleit de putere, deja simţi că ai ajuns într-o zonă cosmică. M-am întâlnit acolo cu doi turişti şi când le-am spus că aia e zona, au înflorit de bucurie”, spune Cristi Iordache, care străbate Munţii Bucegi în lung şi lat de mai bine de 26 de ani.

Distribuie prietenilor

Care ar fi cauza acelei energii “cosmice”

Specialiştii spun că avem de-a face cu legendarul loc dintre cer şi pământ. E vorba despre o zonă cu o suprafaţă de aproximativ un kilometru pătrat, unde se manifestă o anomalie magnetică atipică, după cum o definesc specialiştii, zonă care are efecte benefice asupra organismului uman.     “Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiştii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o forma atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a ştiut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp şi care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, încă rămase cu o origine necunoscută”, a spus Vasile Rudan, pentru adevarul2012.blogspot.ro
Citeste mai mult: adev.ro/ntb9pl