AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Hanna (Olanda): Anul care vine va fi anul tău Lucian

 

Am primit azi noapte, printre bubuituri de artilerie grea, din Olanda, un mesaj încărcat cu liniște, așa cum un buchet de liliac e încărcat cu mireasmă și culori discrete, de la prietena mea Hanna, poetă și doctor homeopat. Simt nevoie să-l împărtășesc prietenilor mei, fără să încalc vreun consemn sau răzor de confidențialitate.
Lucian Avramescu

Dragă Lucian,
Un Lucian fericit și sănătos, 2021, asta doresc pentru tine și familia ta.

Sper că gâtul tău nu va mai progresa într-un mod rău, și se va vindeca încet, așa cum a venit încet tăcerea.

Trebuie să fie posibil prin întărirea minții și a calmului interior, acordând o atenție reală gâtului, prin contact, contact de conștientizare a modului în care gâtul reacționează asupra emoțiilor, de exemplu.

Pentru că trebuie să existe ceva în comportament care a spus gâtului: Nu vei mai vorbi!

Mă crezi că există un anumit sens în ceea ce scriu Lucian? Lucrurile din viu nu apar niciodată fără un motiv. Există întotdeauna un motiv pentru toate lucrurile, abia după aceea vedem sensul de ce s-au întâmplat în viața noastră.

Și asta este pentru tot ce trăim, oamenii pe care îi întâlnim, locurile în care am fost, țările, bolile, prietenii, bărbații, femeile.

Locurile în care trăim, nimic nu se întâmplă fără un motiv.

În opinia mea, gâtul tău a renunțat pentru un motiv, ai acordat vreodată atenție gâtului tău?

Ți-ai folosit gâtul intens, foarte intens. Acum încearcă să acorzi gâtului o atenție reală, moale, moale, moale, fără încercări grele, comunică, Lucian, cu gâtul așa cum ai comunica unei ființe dragi.

Încearcă o abordare diferită pe care o cunosc, dar fă contact și simți, fii blând și blând cu gâtul.

Ei bine, asta tocmai mi-a venit în timp ce voiam doar să-ți doresc un An Nou foarte bun, sănătos și plăcut, plin de bucurie interioară.

Trebuie să poți intra în comori ascunse în corpul tău, o modalitate de a-ți manipula corpul, o înțelegere interioară a modului în care lucrurile funcționează în corp.

Așadar, îți doresc un An Nou cu multe perspective în sinele tău, în loc de lumea exterioară. Că anul care vine va fi anul tău Lucian, un an de căutare interioară a modului în care reacționează corpul.

Covid îți oferă o mulțime de oportunități, deoarece poți să-ți acorzi mai multă atenție ție. Fii generos în scrisul tău, cu prietenii tăcerii tale, dar nu uita să fii generos cu tine fiindcă nu pretinzi mult.

Lucian, prietenul meu, te îmbrățișez cu drag din toată inima,
Hanna

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!