• Home
  • De la prieteni
  • Hanna, Olanda: Te îmbrățișez, Lucian! O aniversare fericită cu tine însuți!

Hanna, Olanda: Te îmbrățișez, Lucian! O aniversare fericită cu tine însuți!

hanna scaled 1

Joi, 13 august, la 13:55

Dragă Lucian, mâine este ziua ta. Încă un an și, iată, ești în viață. După cum am citit doar într-una dintre postările tale, nu ai murit la 27 de ani! Este foarte special să menționezi anul 27. Are totul de-a face cu planeta Saturn. Într-un fel sau altul Saturn îți conduce viața, dar la fel de bine ai un Jupiter bun, prosperitate. În ciuda lui Saturn, ai reușit să învingi de fiecare dată.

Așa că Lucian îți amintesc că energia Soarelui stăpânește semnul Leu sub energia căruia te-ai născut.
Te naști pe 14 aug. Sunt nascută pe 14 decembrie. Asta înseamnă exact 120 de grade între acestea și este bine pentru orice. Da, am studiat astrologia. Informațiile pe care le obțin dintr-un horoscop le pot folosi pentru a lucra cu oameni, toate sensurile sale psihologice și foarte, foarte utile. Poți merge direct la esența personajului, la problemele și lucrurile bune.

Lucian, o aniversare fericită cu tine însuți. Un leu are întotdeauna nevoie de public pentru existența lui care este personajul, el este Soarele și vrea să fie Soarele, Soarele văzut ca energia pe care planetele o înconjoară.

Dar în zilele noastre, s-a întâmplat că nu poți vorbi și astfel ai la intrarea Sinelui interior, un pic din Tao și există o parte din tine careia îi place această tăcere în care nu ai putea să intri niciodată când încă poți vorbi.
Am fost la locul lui Jan și i-am spus că în cele din urmă remediile au ajuns la tine. A început să zâmbească și a spus: bine, Hanna, trebuie să lucrezi mai departe pentru prietenul tău, dar el va vorbi și o prietenă foarte veche a tinereții sale, când era foarte tânără, îl va contacta. El a căutat-o, dar ea îl va găsi.
Așa că Jan a spus, în viitor, când poți vorbi din nou, o prietenă foarte veche (o femeie din tinerețe) te va găsi și îți va plăcea întâlnirea cu ea.
Poate știi la ce persoană s-a referit.
Lucian, este păcat că tu și soția ta nu puteți veni în Olanda. A spus din nou Jan: prietenul tău ar fi mult mai bine, mult mai repede și mai rapid când ar fi cu tine, știi cum să te descurci și ce să faci instant. Este păcat, trebuie să iei în această seară sau mâine în ziua de naștere al doilea remediu numit Bell.

Lucian, există o anumită gândire depresivă în tine, deoarece lucrurile nu vor decurge la fel ca băiatul din tine. Voi muri la 27! Oprește-te cu acest fel de gândire, trăiește doar și bucură-te de ziua care intră, cu fiecare ediție a ei din nou.

Dacă aș fi tu și dacă aș primi ajutorul pe care îl primești, m-aș bucura cu acest moment al Tăcerii și nu aș avea nevoie de vârf, ce liniște minunată, să nu te certi, să nu comunici, doar să asculți și să te uiți cum merge lumea. Acum te vei vindeca, așa că privește-te pe tine, ia aminte la sentimentele tale interioare și vei râde doar puțin despre viață și despre coronă.

Da, ce lume super nebună cu chestiile legate de corona, virusul s-a mutat deja și este imposibil să găsești un vaccin. Ce mizerie! Simt că sunt în închisoare, ne-am pierdut libertatea, trebuie să purtăm măști.

O urăsc Lucian, trăim la țară, mulțumesc lui Dumnezeu, aici este normal, nu există corona și totuși este rostul dacă cineva se îmbolnăvește, se poate îmbolnăvi de gripa asta sau de alta și poate muri. Da, este posibil, este o moarte în direct.

Am fost foarte ocupată săptămânile trecute așa că nu am avut timp să-ți citesc postările pe facebook. Ai fost în București, în casa familiei tale, eram în două veri. Strada Voievozilor nr. 9. Îmi amintesc că adresele sunt spontane chiar acum, îți scriu și văd numărul de forme y ochi. Dacă sunt bine …

Se mai numea și sfinți sau cam așa, în loc de stradă.

Îmi aduc aminte de vechiul Mercedes și de copacii grozavi din interior, era un loc minunat și o casă frumoasă.

Dacă tu și Giorgiana ați veni în Olanda, vă voi arăta sudul Olandei, lângă orașul Maastricht, atât de frumos acolo, dealurile și fermele vechi, vă va plăcea foarte mult.

Trebuie să mă opresc acum, săptămâna trecută am fost în Antwerpen, Belgia, există laboratorul care îmi va produce suplimentul alimentar pentru Alzheimer și Parkinson și poate suplimentul va ajuta oamenii loviți de corona. Când ai Corona atacă inima, etc. și există o mare posibilitate ca suplimentul să facă pacientul bolnav de Corona mai puternic. Nu se va vindeca, dar ajută efectele secundare. Cu homeopatia te poți vindeca instantaneu, întrucât poți vindeca fiecare fir, nu întotdeauna. Uneori Dumnezeu decide un alt drum și este în regulă, nu suntem Dumnezeu și trebuie să mergem cu toții pe acest drum.

Trebuie să te naști și să mori și, pentru tot există un timp.

Dar înca ; suplimentul nu este pe piață, laboratorul va încerca să-l producă în octombrie și apoi va fi pe piață în noiembrie.

Va merge la terapeutice, aproximativ 7.000 de terapii altenative și apoi vom vedea ce iese, aici la locul meu am vindecat o mulțime de oameni, să vedem ce se întâmplă în lume.
Între timp, lucrez la un supliment mineral, un supliment mineral organic bio și trebuie doar să iei 2, 3 picături. Îmi place să creez, lucrez mai mult cu oamenii acasă, de aceea practica mea este acum un loc unde să trăiesc.
Te îmbrățișez, Hanna

(Hanna este poet și medic homeopat)

Parteneri