• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop 2020 bani și prosperitate. Cum stai cu banii, în funcție de zodie

Horoscop 2020 bani și prosperitate. Cum stai cu banii, în funcție de zodie

horoscop bani 1

Anul 2020 se face remarcat printr-o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile. Urmeaza eclipse, Luni pline si Luni noi, planete retrograde, tranzite cum nu au mai fost laolalta de zeci de ani. Insa cum te vor afecta personal acestea in plan financiar?

BERBEC
Anul 2020 incepe intr-o nota dinamica si razboinica a Cosmosului, pentru ca Marte intra in sectorul tau financiar inca din primele zile ale noului an. Pot aparea cateva tensiuni in legatura cu banii, alimentate atat de Marte, cat si de Uranus. Dar, dupa jumatatea anului perspectiva zbuciumata incepe sa se domoleasca, iar lucrurile devin din ce in ce mai clare. Oportunitati importante se anunta in luna februarie, iar rezultatele vor incepe sa se vada din noiembrie. In a doua jumatate a anului accentul nu va fi preponderent spre bani, dar tot vor exista ceva castiguri care sa iti sporeasca bugetul.

TAUR
Anul 2020 poate aduce la lumina presiuni si provocari financiare din trecut pe care le-ai lasat nerezolvate. Marte va vizita sectorul tau financiar si iti va da motivatia necesara sa te ocupi de ele. Odata ce iese din sectorul financiar, in februarie, sunt sanse mari sa incepi un proiect care se va dezvolta usor. Eclipsa lunara din iunie iti va da frau liber sa construiesti o fundatie solida pentru cariera ta. Cand Saturn va intra in zona carierei pentru 2020, va fi nevoie de putin efort, insa venirea lui Venus cu darurile sale iti va usura putin misiunea. Per total, anul 2020 va fi unul promitator in plan financiar.

GEMENI
Anul 2020 are un potential imens in ceea ce priveste banii. Concentreaza-te intotdeauna asupra situatiei tale materiale, tine o evidenta a banilor castigati si a celor cheltuiti. Fii tot timpul in miscare. Atat Saturn, cat si Jupiter vor reveni in sectorul financiar si vor aduce un protential fantastic. Eclipsa lunara din sectorul tau financiar iti poate oferi un impuls major. Cand Marte intra in sectorul financiar, din 16 februarie, vei avea prilejul sa iti faci un plan minutios pentru succesul tau. Datorita aranjamentului planetar, cele mai profitabile luni ale anului 2020 sunt ianuarie, iunie si iulie. Intrarea lui Saturn in miscare directa, incepand din 28 septembrie, va transforma si ultima parte a anului intr-o perioada profitabila.

RAC
Anul 2020 se anunta unul banos. Poti simti ca esti pe val si ca poti face bani usor. Dar tot trebuie sa fii constient de fiecare ban cheltuit. Ai grija sa-ti mentii increderea in capacitatile proprii pe tot parcursul anului, astfel incat sa nu iei decizii gresite din cauza instabilitatii. Dupa revenirea lui Venus si Marte in sectorul de munca si cariera, vei resimti cateva evolutii uimitoare. Spre finalul anului, Jupiter si Saturn vor face echipa si iti vor da increderea si optimismul necesare sa pasesti intr-un an 2021 cu si mai multa forta.

LEU
Anul 2020 poate fi anevoios din punct de vedere financiar. Dar totul are legatura cu tendinta ta de a exagera cu cheltuielile. Daca ai fi mai atent cu acest aspect, poti avear chiar un an bun. Activitatea planetara iti poate aduce oportunitati in cariera, mai ales in jurul lunii martie, cand Mercur, planeta comunicarii, intra in sectorul tau financiar pentru a finaliza un proiect. Razboinicul Marte va aduce si el o crestere majora de la mijlocul lunii mai pana la sfarsitul lunii iunie. Atunci vei avea un puternic sentiment de incredere, care iti va da un impuls in solutionarea chestiunilor legate de bani. Luna plina din sectorul financiar din septembrie va aduce si ea oportuntati in cariera care pot arata roadele spre finalul lunii octombrie. Per total, anul 2020 poate fi unul pozitiv daca nu uiti ca trebuie sa mentii un echilibru perfect intre banii care iti intra in buzunar si cei care iti ies.

Continuarea aici

Parteneri