• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop 2020 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop 2020 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Anul 2020 abia inceput are o activitate planetara intensa. Este anul surprizelor, anul redefinirilor, al oportunitatilor. Anul 2020 este un an cu eclipse, cu Luni pline si Luni noi, cu planete retrograde si tranzite cum nu au mai fost de zeci zi chiar sute de ani. Cum te vor afecta toate acestea in ceea ce priveste starea de sanatate? Citeste in continuare si vei afla!

Berbec
Lasa grijile deoparte si onoreaza-ti corpul! Daca nu ai timpul necesar sa faci miscare, urmareste-ti regimul alimentar. Petrece mai mult timp in natura, iesi cu prietenii, vorbeste cu oamenii, astfel incat sa—ti ridici tot timpul starea de spirit. Cu cat petreci mai putin timp in drame (ale tale sau ale altora), cu atat vei avea mai multa energie. In perioada iunie-august, evita activitatile care ar putea genera accidente.

Taur
Bucura-te de viata, iar starea de sanatate va fi infloritoare. Nu te lasa influentat de gandurile negative. Ramai tot timpul pozitiv. Petrece mai mult timp in natura, evita munca in exces. Fa-ti o rutina de exercitii fizice sau de miscare in aer liber. Nu te angaja in mai multe proiecte simultan. Fa o lista de prioritati si incepe ceva nou numai dupa ce ai finalizat un proiect vechi. Gaseste echilibru intre viata profesionala si cea de familie.

Gemeni
Un an satisfacator in ceea ce priveste sanatatea, insa asta nu inseamna ca nu e nevoie sa te ingrijesti de starea fizica si mentala. Evita consumul de alcool, in special in a doua jumatate a anului. Prezenta lui Saturn in casa a opta din zodia ta nu este chiar benefica, de aceea trebuie sa fii precaut. Excesul de alimentar iti poate cauza, de asemenea, neplaceri, daca nu esti atent. Ai nevoie de un program de exercitii si alimentatie bogata in fibre. De asemenea, nu este indicat sa neglijezi capitolul odihna.

Rac
Daca ti-ai neglijat sanatatea in ultima vreme, acum tragi ponoasele. Jupiter se afla in a sasea casa din zodia ta din iulie pana la mijlocul lui noiembrie, ceea ce poate atrage cateva aspecte la care trebuie sa fii foarte atent. Nu neglija alimentatia, in special daca ai kilograme in plus. Nu ignora problemele medicale. La cel mai mic simptom ar fi bine sa ceri sfatul medicului. Nivelul energiei poate fi fluctuant, de aceea este indicat sa ai un program de exercitii fizice sau miscare usoara care contribuie la cresterea imunitatii si a ratei metabolice.

Leu
Lucrurile sunt cat de cat clare la acest capitol. Este un an pe care vrei sa-l dedici dezvoltarii personale, trezirii spirituale. Faci eforturi sa-ti creezi un regim alimentar optim, precum si sa iei ore de yoga. Vrei sa iti tii stresul sub control si esti convins ca un astfel de program te va ajuta. Esti pregatit sa incerci lucruri noi, esti deschis catre noi orizontori. Atentie la un aspect important. Pentru ca vrei sa faci atat de multe, esti tentat sa nu te culci, ceea ce poate duce la o acumulare de oboseala.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri