Horoscop 27 august – 2 septembrie 2018. Marte iese din retrograd și vine toamna! Iată ce urmează pentru tine

Energia si sustinerea astrelor iti este la dispozitie, insa trebuie sa ai si planurile cele mai potrivite pentru cariera ta ca sa profiti de ea.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 27 august – 2 septembrie 2018:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Distribuie prietenilor

Din fericire, ti-ai setat angajamente si planuri pe care esti pregatit sa le urmezi si pui in practica pentru ca acum a venit momentul sa mergi mai departe cu ele. Intri in septembrie cu temele facute si cu vant in pupa. Cu siguranta exista ceva ce se construieste in culise pentru tine dar exista si oportunitati pe care este bine sa le recunosti si sa te descurci bine cu ele atunci cand devine evident ca iti aduc beneficii. Te poti surprinde placut cu starea si rezultatele saptamanii.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Orice apare in aceasta saptamana fie cu prietenii fie cu un grup de oameni ce au legatura cu tine, este nevoie sa ii abordezi pe fiecare diferit insa tinand cont de prioritatile tale. Nu ar trebui sa iti pui propriile planuri deoparte pentru altii, in special daca asta ar duce la anumite dezechilibre in ritmul tau normal de viata. Contextul saptamanii are drept efect si faptul ca te vei gandi si mai serios la viitor.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In aceasta saptamana, o anumita situatie poate atinge un punct in care sa devina evident ca se asteapta prea multe de la tine sau ca anumite lucruri li se potrivesc altora mai bine decat tie. Fii atent sa nu iti consumi prea mult energia adunand informatii pe care ulterior nu vei avea timp sa o folosesti asa cum trebuie. Este mult mai important ca acum sa iti focusezi energiile pe ce poti gestiona eficient si bine.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Gandeste-te la o situatie ce a inceput fie la mijlocul lui martie fie la mijlocul lui mai. Cineva poate reincepe sa actioneze acum pentru acea situatie, acum ca Marte a iesit din retrograd. Si tu esti implicat in aceasta situatie si este important sa reamintesti ce este important pentru tine, ca sa nu fii ignorat in acest proces. Va deveni mai clar acum care este schimbarea de directie ce se doreste a fi implementata pe termen lung.

LEU (23 iulie – 22 august)

In aceasta saptamana, vei avea ocazia sa ai mult mai multa claritate ca cineva nu a fost in totalitate deschis cu privire la ce asteapta, si drept rezultat acum poate sa rezulte o cu totul alta imagine decat cea presupusa initial. Nu este niciun motiv pentru care sa accepti orice care nu se potriveste cu ideile si viziunea ta. Dupa aceste zile, iti va fi mult mai clar cum sa mergi mai departe, o data puse la punct detaliile implicate.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

In aceasta saptamana, asteapta-te la sa apara o oportunitate neasteptata ce implica pe altcineva, din care vei realiza ca poti rasuci ceva ca sa obtii cele mai multe beneficii. Nu ezita sa actionezi, altfel oportunitatea va trece la fel de repede precum a venit. Va continua sa fie un element de necunoscut implicat, dar chiar si acesta poate evolua in cel mai bun scenariu si rezultat. Mergi inainte cu incredere.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro