• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop 3-9 AUGUST, sub mirajul electricei Luni pline în Vărsător

Horoscop 3-9 AUGUST, sub mirajul electricei Luni pline în Vărsător

luna recoltei 1

Este prima saptamana completa din luna august. Ea incepe intr-o nota socanta, eliberatoare si electrizanta, gratie Lunii pline in Varsator de luni, 3 august 2020. Mai mult, ea va face cuadratura cu surprizatoarea planeta Uranus, aflata acum in Taur. Te poti astepta la o descoperiere socanta sau la un moment eliberator. Ateapta-te la neasteptat cam toata saptamana!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai energia si determinarea de care ai nevoie, precum si optimismul necesar pentru a deschide noi usi. Urmareste-ti interesele si pastreaza-ti mintea deschisa pentru a aborda si alte variante decat cele pe care le stii deja. Te asteapta cateva surprize uimitoare.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Asigura-te ca iti mentii calmul. Ai nevoia de rabdare si de perseverenta. Sunt multi oameni care te pun la incercare. Nu intra in conflict direct cu nimeni. Nu spune nimanui ce planuri ai, mai ales persoanelor pe care nu le cunosti prea bine. S-ar putea sa iti puna piedici si sa te faca sa te razgandesti.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Pot aparea dificultati si pretentii ridicate in viata profesioanala. Daca esti suficient de deschis, poti primi si ajutorul necesar de la colegi sau prieteni. Trebuie doar sa fii rabdator si sa-ti planifici cu atentie programul, pentru a putea face fata tuturor solicitarilor. In plan personal, pot aparea la lumina cateva secrete care sa-ti tulbure viata. Actioneaza cu prudenta!

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Fie ca e ceva legat de afaceri, fie ca sunt chestiuni personale, planurile tale incep sa capete contur. Nu insista prea mult daca sunt oameni care nu vor sa te ajute. Fii atent in cine ai incredere.

LEU (23 iulie – 22 august)
Trebuie sa spui ceea ce simti, ce te ingrijoreaza. Rezultatele pot fi pozitive. Cand cei din jurul tau stiu ce te framanta, pot aparea si solutiile. In sfera profesionala, incep sa apara rezultatele muncii tale. Nici banii nu se vor lasa prea mult asteptati.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri