Horoscop cu Mihai Voropchievici. Cadoul divin al Universului pentru fiecare zodie

 

Mihai Voropchievici a prezentat la o emisiune tv cadoul divin al Universului pentru fiecare dintre zodii.

Berbec – are puterea de a încuraja oamenii. Are o forţă mobilizatoare, ştie să îi pună la treabă. E bun de şef. E genul de persoană pe care toată lumea şi l-ar dori în jurul ei. Cadoul divin e legat de puterea pe care o are nativul de a face oamenii să se simtă bine şi de a-i ajuta în momentul în care eşti căzut.

Taur – sunt persoanele care se concentrează mai întâi pe oamenii din jur şi apoi pe ele. Luptă constant ca lumea în care trăim să fie mai bună, mai sinceră, mai blândă şi mai iubitoare. Nu luptă în zadar, reuşeşte să schimbe ceva din fiecare. Nu se dă niciodată bătută. Are tenacitate.

Gemeni – au puterea de a vedea întotdeauna partea plină a paharului. Nu sunt pesimişti. Au minte şi nu acţionează repede. Te implică în nişte lucruri care au durată şi părţi bune. Rămâne optimist, mobilizează pe cei din jur. E alungător de stres.

Rac – încaercă întotdeauna să ofere cea mai frumoasă iubire. Cei din jur primmesc dragoste şi afecţiune. Ştiu că iubirea e cea mai importantă. Pe acest sentiment clădeşte şi susţine emoţionalul. Acceptă persoane bune şi rele în viaţa lor. Ei văd întâi calităţile şi apoi defectele.

Leu – are puterea de a schimba energiile din jurul nostru. Cadoul divin este puterea incredibilă de a schimba starea de spirit. Când intră într-o încăpere un Leu şi e lumina stinsă se aprinde becul, iese Soarele. Ştie să impună cu zâmbetul pe buze.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro