• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop de Paşte. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie

Horoscop de Paşte. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie

zodie paste 1

Paştele aduce familia şi prietenii laolaltă. Este o perioadă liniştită, în care vă puteţi pune ordine în minte, dar şi să culegeţi roadele muncii voastre. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie de Paşte.

Berbec
Aveţi tendinţa de a merge, du-te vino de Paşte! Rezistaţi nevoii de a vă supraîncărca, în schimb, permiteţi lucrurilor să se întâmple pur şi simplu. Trebuie să aveţi grijă. Dacă aveţi nevoie de vindecare şi de un nou început, faceţi ca acest lucru să se întâmple. Amintiţi-vă că sunteţi eroul povestii voastre, aşa că începeţi să vă trataţi ca atare.

Taurul
Participă la maratonul tău interior, Taure. E vorba de rezistenţă acum. Împingeţi-vă îndoielile şi continuaţi să vă atingeţi obiectivele. Fii pregătit să pivotezi şi să faci un control asupra daunelor în weekendul de Paşte. Rămâi puternic şi motivat.

Gemeni
Fiţi atenţi la compania pe care o aveţi. Înconjuraţi-vă cu oameni care vă sprijină şi vă ajută să creşteţi şi nu uitaţi să-l returnaţi. Relaţiile – romantice şi altfel – sunt o stradă cu două sensuri; primeşti ceea ce oferi.

Rac
Aveţi deja tot cea ce vă doriţi, dragi Raci. Continuaţi să vă dezvolţi abilităţile, iar recunoaşterea şi lauda pentru munca ta grea vor veni la timp. Îţi îngrijeşti grădina, aşa că udă seminţele şi ai grijă de ele; în curând, veţi avea o abundenţă de flori.

Leu
Crede-ţi intuiţia şi fii încrezător în deciziile tale, Leule. Creează noi căi dacă este nevoie şi fii sigur că tot ceea ce faci acum este o experienţă de învăţare. Cu cât înveţi mai mult, cu atat vei fi mai puternic. S-ar putea să întâlneşti o nouă dragoste sau un bun prieten.

Continuarea pe click.ro

Parteneri