HOROSCOP de weekend, 6 – 7 iulie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii au parte de un weekend de pomină

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca, în cursul zilei de duminică, să te ajungă oboseala acumulată peste săptămână. Cu toate că ar mai fi câte ceva de făcut pentru a te pregăti pentru începutul săptămânii viitoare, poate ar fi mai bine să laşi baltă acele activităţi şi să te odihneşti ceva mai mult.

Distribuie prietenilor

Bani şi carieră

Dacă reuşeşti să faci un mic exerciţiu de voinţă, s-ar putea ca nu doar duminică, ci şi sâmbătă să faci progrese cu munca de la serviciu sau cu treaba prin gospodărie. Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) să facă nişte bani în plus din nişte activităţi întreprinse pe plan extraprofesional.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu ne oferă prea multe indicii despre cum ţi-ar putea merge pe aceste planuri la finele acestei săptămâni. Dar cum nu întâmpini probleme în a te motiva să te ţii de planurile făcute în prealabil, se poate deduce că totul va merge aşa cum ţi-ai dorit la începutul săptămânii.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se exercită nicio influenţă astrală majoră asupra acestui aspect al vieţii tale, semn că nivelul tău de energie se situează la cote obişnuite la finalul acestei săptămâni. Trebuie doar să o gestionezi atent şi să nu uiţi să-ţi acorzi câteva momente binemeritate de relaxare şi odihnă, de preferat sâmbătă.

Bani şi carieră

Nici în plan profesional nu se anunţă surprize, semn că dacă lucrezi weekend-ul acesta, dai dovadă de acelaşi randament pe care îl afişezi în restul săptămânii. Cheltuielile ar putea fi însă ceva mai mari decât ai preconizat duminică, deci impune-ţi din timp o limită şi n-o depăşi sub nicio formă.

Familie, prieteni şi cuplu

Pare că ţi-ai propus să faci o mulţime de lucruri duminica aceasta, ceea ce este posibil să fi dus la o suprapunere de planuri duminică. Gândeşte-te care dintre ele reprezintă o prioritate pentru tine şi promite-le celor cu care nu mai reuşeşti să te vezi că te vei revanşa curând.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că ai avut parte de o săptămână plină şi grea, stai bine cu energia weekend-ul acesta şi mai ales duminică. Se prea poate ca acest lucru să se datoreze faptului că iei distanţă de la oamenii, mediile şi situaţiile care nu îţi fac bine şi te epuizează inutil.

Bani şi carieră

În cazul în care programul tău de lucru acoperă şi ziua de duminică, s-ar putea ca la un moment dat să fii nevoit(ă) să tragi o fugă până acasă. Dă dovadă aşadar de multă eficienţă, astfel încât să nu-ţi poată imputa ceva superiorii dacă pleci cu câteva ore mai repede.

Familie, prieteni şi cuplu

Cel mai potrivit mod în care ţi-ai putea petrece timpul liber duminica aceasta este acela care îi implică pe cei dragi ai casei. Se prea poate ca, în goana de peste săptămână, să fi ignorat unele probleme sau să nu-ţi fi putut îndeplini anumite promisiuni. Revanşează-te cum poţi mai bine.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Se poate manifesta weekend-ul acesta o contradicţie între ceea ce spui şi ceea ce gândeşti. Aceasta trădează la rândul ei faptul că ai unele nesiguranţe asupra cărora ar trebui să te apleci. Străduieşte-te să îţi dai seama care este motivul pentru care se manifestă asemenea atitudini contradictorii în comportamentul tău.

Bani şi carieră

Cea mai bună zi să te întâlneşti neoficial cu viitoare persoane cu care vei colabora pe viitor este cea de duminică. Ceva din carisma ta va face o impresie bună, dar caută să nu promiţi mai mult decât poţi livra. Este important să creezi o impresie bună, dar nu altfel.

Familie, prieteni şi cuplu

Abilităţile tale sociale sunt extrem de potenţate pe tot parcursul sfârşitului de săptămână. Aşa se face că eşti la mare căutare pe plan social, iar cu partenerul poţi vorbi aproape orice. O ieşire alături de prieteni şi persoana iubită ţi-ar face bine, mai ales duminică. Gândeşte-te unde i-ai putea duce.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Din punct de vedere al sănătăţii şi bunăstării mentale, weekend-ul acesta nu-ţi aduce nicio surpriză neplăcută, dar nici nu-ţi potenţează rezistenţa la efort fizic sau la presiune mentală. Aşadar, trebuie să dai dovadă de echilibru în ceea ce priveşte modul în care îţi planifici activităţile. Alocă-ţi suficient timp pentru odihnă.

Bani şi carieră

Şanse sporite de câştig apar şi sâmbătă şi duminică, dar în ultima zi de weekend, se manifestă şi o tendinţă de a cheltui mai mult decât ar fi indicat. Pentru a păstra proporţiile şi a nu întrece limita, trebuie să ştii când ar fi cel mai bine să te opreşti.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă partenerul este cel care îţi solicită tot felul de lucruri scumpe sau simţi că într-acolo bate, poate ar fi cazul să-i explici că treci printr-o perioadă în care este mai înţelept să ai grijă cu finanţele. Poate găsiţi amândoi nişte alternative mai avantajoase. Arată-i că eşti dispus(ă) să-l ajuţi.

 

Citește tot pe MEDIAFAX.RO