• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop FEBRUARIE. Luna iubirii cu Luna plină aproape de Sf. Valentin și întâlnire între iubăreții cosmici Marte și Venus!

Horoscop FEBRUARIE. Luna iubirii cu Luna plină aproape de Sf. Valentin și întâlnire între iubăreții cosmici Marte și Venus!

luna plina iubire 1

In plan amoros, a doua luna din an sta sub semnul Lunii pline in Leu care se petrece cu doua zile dupa ziua Sf. Valentin, dar ale carei energii se simt inca de dinainte. Cu atat mai mult cu cat Venus si Marte, iubaretii cosmici isi vor uni fortele fix in aceeasi zi. Este o perioada propice sa-ti exprimi sentimentele si sa spui ce vrei dintr-o relatie. Si nu doar atat. La 1 februarie, asteroidul Juno, responsabil cu iubirea adevarata si romantismul, intra in Varsator. Prezenta lui aici aduce moduri mai putin obisnuite de a trata o relatie.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari astrale.

BERBEC
Simti nevoia sa corectezi lucrurile din viata ta si sa scapi de tot ce este negative. Fii calm si rabdator. Sunt multe de pus la punct. Relatia de cuplu se poate imbunatati daca ai grija atat de nevoile tale, cat si de cele ale partenerului. Arata0ti sensibilitatea, tandretea, romantismul. Va raspunde si el in aceeasi masura. Daca esti singur, abordeaza persoana pe care o placi. Poate fi distractiv sa va petreceti izolarea separati, dar impreuna. O idila poate incepe de aici, iar pe parcurs sa devina ceva serios.

TAUR
Viata amoroasa poate traversa o perioada pozitiva, gratie timpului petrecut impreuna. Comunica mai mult, spune ce ai pe suflet. Exprima-ti sentimentele, ingrijorarile, chiar daca poti avea revelatii socante. Acum este momentul potrivit sa vindeci rani si sa-ti construiesti viitorul in armonie cu partenerul. Daca esti singur, flirtul te poate ajuta sa depasesti momentele dificile. Dar asta nu inseamna ca poti flirta cu oricine. Fa o selectie riguroasa a celor cu care comunici online.

GEMENI
Simti nevoia sa cresti nivelul de tandrete si senzualitate in cuplu. Vorbeste deschis cu partenerul, evita sa faci acuzatii si construieste impreuna cu el ceea ce-ti doresti. Ai sansa sa clarifici multe locuri umbroase din relatia ta si sa pui in ordine totul. Daca esti singur, socializarea iti poate face bine. Nu poti iesi, dar poti vorbi online. Tine ochii bine deschisi, chiar daca te crezi “protejat” in spatele ecranului. Nu dezvalui prea multe, ca sa-ti protejezi intimitatea.

RAC
Viata amoroasa trece printr-o perioada buna. Reconstruiesti relatia cu partenerul de cuplu, aveti mai mult timp pentru a sta impreuna, pentru a pune o noua baza si solida viitorului vostru. Renunti la a te mai plange de orice, incetezi sa-ti mai obosesti partenerul cu presiunea vinovatiei. Va puteti distra mai mult decat o faceati inainte, chiar daca nu iesiti. Esti suficient de iventiv pentru a fi altfel in fiecare zi. Daca esti singur, aura ta are nevoie de mai multa energie. Nu te descuraja. Stai cu familia, discuta cu cei dragi, vorbeste cu prietenii. Te poti folosi de mediul online pentru a-ti extinde cercul de cunostinte. Iti va face bine si socializarea virtuala.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri