• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop Mariana Cojocaru: Echinocțiul de toamnă face ravagii!

Horoscop Mariana Cojocaru: Echinocțiul de toamnă face ravagii!

Mariana Cojocaru 1

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 – 28 septembrie. Echinocțiul de toamnă face ravagii!

Berbec
Efectele Echinocțiului de Toamnă se vor simți asupra fiecărui nativ din zodiac, deoarece e un an plin de provocări și dificultăți. Unii Berbeci pot fi afectați pe sănătate, alții pot întâmpina probleme la locul de muncă, iar cei mai mulți pot avea probleme relaționale(sentimente, copii, părinți, etc). Marte rămâne descoperit în Fecioară, căci Soarele intră în Balanță. Soluțiile sunt personalele, nu generale…

Taur
Venus este ante-mergător la Soare și ambele vor fi în Balanță. Venus va fi în domiciliu. Cum va fi și Mercur acolo vor apărea discuții, chiar certuri la cei care sunt în relații și parteneriate. V-ați ales partenerul știind ce aveți pe astrograma voastră karmică, sau nu? Vor fi trei cuadraturi între Axa Karmică, Soare, Venus și Mercur. Unii vor avea cumpene și blocaje ce trebuiesc descifrate, pentru a fi bine.

Gemeni
Cuadratura lui Mercur din Balanță cu Axa Timpului vă atenționează că nu veți sta pe roze. Și așa nu aveți voi stare!… Mai ales cei care nu știu ce misiune li s-a desemnat de Divinitate la naștere. Mulți orbecăie încă, iar dacă nu, e bine să știe ce au copiii lor și rudele înscris în acest sens pentru a-I orienta cât mai bine. De ce? Să nu le impună profesia lor. Pot să vă văd ce bariere aveți pe destinul personal

Rac
Unii mi-au scris să-mi spună de ce am spus la Rac de moarte. Pentru că pentru unii moartea e reală(vezi Mihaela Mihai), la alții, chiar dacă nu sunt Raci au Karma în Rac și le-a murit o rudă(vezi Cristi Brancu-Pești cu Karma în Rac, de i-a murit mama), iar alții pot avea o închidere de ciclu existențial(moartea unei etape și pregătirea pentru una nouă și nu știu nici cum și de unde să o înceapă/apuce), ș.a.

Leu
Dacă ați înțeles tot ce am scris la toate zodiile în acest horoscop, sunteți oameni câștigați din punct de vedere spiritual. Alții citesc sau mă ascultă doar la zodia lor și nu au cum să înțeleagă cum sunt aspectele perioadei. Nu am cum să le spun tuturor de bine, că nu toți Leii sunt ca Robert de Niro. Unii nici nu știu ce au de făcut pe Pământ si nu pot ieși din propriul lor labirint existențial: soartă blocată.

Continuarea pe kfetele.ro

Parteneri