• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop: MERCUR, în sfârşit, în BERBEC! SE SCHIMBĂ TOTAL ce gândim, ce vorbim, ce auzim!

Horoscop: MERCUR, în sfârşit, în BERBEC! SE SCHIMBĂ TOTAL ce gândim, ce vorbim, ce auzim!

berbec 1

De ce exprimarea in sfarsit Mercur in Berbec? Iesirea planetei comunicarii si gandirii din sfiosul, confuzul si imaginativul Pesti unde a stat mult – din 3 februarie – si unde a fost si retrograd, este o veste excelenta, mai ales in contextul actualei situatii planetare pe care o traversam cu totii aproximativ de cand Mercur a intrat in Pesti.

Nu e nimic rau cu Mercur in Pesti dar e confuz.

Mercur in expansivul Berbec intre 11 si 27 aprilie 2020 inseamna ca este timpul sa rostim exact ce gandim pentru ca Berbecul nu se incurca de detalii, iar ritmul urmatoarelor saptamani va fi alert la acest capitol!

Aceasta energie dintre cei doi este despre deschiderea larga a liniilor de comunicare, avand incredere de a vorbi orice cu oricine. Un pericol al tranzitului este si sa vorbim fara sa gandim chiar fara sa ne dam seama ca am ofensat pe cineva pentru ca Mercur e rapid iar Berbecul agresiv.

Acest parteneriat dinamic dintre Mercur si Berbec semnaleaza o perioada in care cu totii simtim o mai mare nevoie sa gandim si sa vorbim NOU, DIFERIT si CURAJOS.
Iata cum este influentata fiecare zodie de energia puternica a lui Mercur in Berbec 2020:

BERBEC – CREIERUL ITI E IN FORMA BUNA
Mintea si creierul tau sunt in forma buna cu Mercur tranzitand zodia ta, deci nu iti pierde timpul cu jocuri de sah sau table. Da, Mercur iti ajuta logica si memoria dar nu ai nevoie de asta pentru ca tu ai oricum memorie buna, logica buna si abilitati analitice de exceptie. In schimb, foloseste aceste calitati intarite de Mercur ca sa scrii ceva deosebit, un articol, un eseu. Inventeaza un produs nou mai bun sau imbunatateste-ti un stil de lucru. Trebuie sa alegi si sa decizi care sarcina este mai importanta pentru tine, apoi focuseaza-ti atentia, cu intensitate, pe aceasta!

TAUR – GANDESTE PENTRU TINE!
Aceste trei saptamani cu Mercur in Berbec iti sunt esentiale ca sa gandesti pentru tine insuti. Esti un Taur curajos care nu concepe sa fie jucaria nimanui, fie el sef, parinti, partener. Esti o zodie care stii sa te iubesti si sa te cunosti prea bine, ai multe avantaje, deci daca actionezi conform cu ce gandesti tu iti va fi cel mai bine, nu conform asteptarilor altora. Asa vei avea o stare mai buna de implinire si vei castiga si respectul altora. Deci, actioneaza ca un lup singuratic! Este cea mai buna optiune pentru tine in acest tranzit.

GEMENI – IDEI NECONVENTIONALE
Incepand cu 11 aprilie, Mercur este in Berbec iar pentru tine asta inseamna ca ideile iti devin mai neconventionale dar nici ca iti pasa prea mult despre ce gandesc altii. Cu adevarat, ganditul in afara zonei de previzibil si cunoscut poate fi cheia ta pentru succes. Tu iesi cu un rand in afara multimii, te evidentiezi si accepti ca este inevitabil sa mai faci si greseli. Nu este o problema pentru tine si foarte bine. Greselile nu te descurajeaza, stii ca sunt inevitabile explorarii vietii. Le iei ca pe lectii de viata si viitoarele tale proiecte de succes vor veni mai usor si cu multe lectii invatate. Ca atare, tot inainte si creaza-ti propriul drum!

RAC – COMUNICARE LA MUNCA
Incepand cu 11 aprilie, cand Mercur intra in Berbec, cariera ta va solicita mai multa comunicare decat de regula. Mercur in Berbec are tendinta sa exprime in mod abrupt orice sentiment. Dar in cazul tau, fiind vorba de sectorul muncii, trebuie sa scoti din ecuatie emotiile la job. Afacerile sunt afaceri si tu poti sa ai control asupra emotiilor in timpul negocierilor profesionale sau diverselor evenimente sociale. Este deasemenea important sa gestionezi conflictele cu diplomatie. Mentine respectul intotdeauna si indiferent de circumstante – a respecta punctele de vedere ale altor oameni este important in toate relatiile interpersonale.

LEU – MULT MAI JUCAUS
Cu Mercur in Berbec, iata ca vei avea parte de multa energie jucausa si mai putin serioasa. Tu esti oricum mereu jucaus si placut ca si companie, pentru ca gasesti umor in aproape orice. A fi natural asa te ajuta sa obtii mai repede succesul si sa ai mai multi prieteni. Acum insa vei beneficia de si mai multa asemenea energie, deci ai grija doar sa nu fortezi si sa impingi lucrurile dincolo de o limita cu ce spui. Nu face glume care sunt atac la adresa altora, ironii deplasate la care doar unii rad si tu pari arogant. Nu te dovedi fara empatie, doar pentru ca tu esti pus pe glume, cu oamenii ce trec prin experiente dificile de viata, prin boli, divort sau probleme in cariera.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri